reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Kurcze dziewczyny ale sie tu zagościło od wrażeń.
Gratuluje rozpakowanym majoweczkom.
Straciatella trzymam kciuki i pisz co i jak.
Myślałam ze bedziemy ze straciatella jedne z pierwszych a tu juz tyle przed nami. Straciatella sie pewnie zaraz rozpakuje a ja dalej siedzę...
Krocze mnie dziś boli masakrycznie. Normalnie nie moge chodzić, schylać sie nic. Z moim temperamentem czuje sie jak kaleka.
Byłam dziś w szpitalu pobrać posiew GBS i na ktg. Wyniki GBS za 7-10 dni, ktg wszystko dobrze. Z moim gin sie nie widziałam bo szedł na sale operacyjna na 2 cesarki, wiec usg nie było. Dobrze ze sie umowilam na piatek prywatnie to w koncu zrobie to usg bo i sie martwię czy wszystko dobrze i ciekawa jestem ile wazy.
Dziś mężu odebrał wózek wiec juz stoi u nas w domku w koncu. Nasz pies sie go boi. Kolor ma śliczny :) ImageUploadedByForum BabyBoom1397679619.219377.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397679619.219377.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397679619.219377.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 99
reklama
O jejku, nie zagladalam caly dzien a tu takie wiesci!
Gratuluje wszystkim rozpakowanym majoweczkom, ktore juz tula swe skarby....
Ale macie fajnie ze to juz "po"
Tez bym chciala :)
Boje sie porodu, boje sie bolu, boje sie ze cos pojdzie nie tak, wogole to im blizej to sie bardziej boje....
:-(

Ewe dzieki. No wlasnie chcieliśmy taki bardziej uniwersalny kolorek, dla dziewczynki i dla chłopca. Wzorki wiadomo fajne są ale sezonowo. W tym sezonie modne kropki tez mi sie podobały, ale maz juz dawno uparł sie na czerwony, to tez była moja pierwsza myśl i tak zostało.

reklama
madziulek gratulacje !!!
ależ majóweczki żeście się rozkręciły z tymi porodami ;) Spokojnie, spokojnie bo jeszcze maja nie ma ;)

wichurka śliczny kolorek. Na tej fotce kolor wpada mi w malinow. Taka czerwień malinowa :)

Do góry