Zapytaj ksiegowa niech policzy Ci Twoj czas i powie Ci jak wszystko wyglada, a w jakiej firmie pracujesz???
reklama
gwiazdeczka88
Fanka BB :)
no wlasnie tego goscia sie spytam co jest na chorobowym. Pracuje w prywatnej firmie wiec zobaczymy
Ja pracowalam w prywatnej i bylo cos strasznego ...zmarnowalam kilka lat a teraz pracuje w Wickes wiecie co to za firma? I poprostu niebo a ziemia ...jak z ludzmi a nie z bydlem!
Hej Laski jak tam sie czujecie ??? Jak odczuwacie kopniaki obroty itp??
Ewstra
Ja czuje ruchy ale bardzo delikatnie :-)takie laskotanie .dziś za to upieklam juz ciastka kruche i pierniki w ilości hurtowej przecholowalam z maka myslam ze z polowy porcji bedzie malo a tu konca nie szlo zobaczyć.
Co tu taka cisza ????
Ewstra
Cicho i pusto ja mam dziwna przypadłość stracilam węch i smak totalnie nic jestem tym bardzo zmartwienia oczywiście gp zwala to na ciążę i ze to normalne a to juz tydzień tak mam
gwiazdeczka88
Ewstra jak to stracilas wech I smak? Masz kogos w Polsce, zeby poszedl do lekarza I sie spytal czy to normalne?? Dla GP wszystko zawsze jest normalne :/ szkoda, ze Ci paracetamolu nie dal :/
hej hej wieczorkiem 
Ja dopiero teraz znajduje szybki czas na napisanie czegos kiedy pokapie dziewczyny i chodza jak niedobite muchy
.
Dzien za dniem mi tak szybko leci ze nie wiem czy Wam tez ?
Odliczam dni do polowkowego scana ktory mamy w ten piatek noi niecierpliwie czekam na ruchy synusia..bo narazie to czuje tylko jak sie wybula wypycha na jedna strone ...
:-)
Dzis w pracy to doslownie moglam go zlapac reka
tak sie wypchal chlopina z lewej strony walczyl z gumka od spodni
macie tak?
Ewstra- ojej co przypadlosc nigdy wczesniej o tym nie slyszalam ..
a czytalas moze na necie? albo konsultowalas to z innymi mamami na forum?
Gwiazdeczka - Rozmawialas z kim juz na temat swojego macierzynskiego? co mowili ? co sie dowiedzialas?

Ja dopiero teraz znajduje szybki czas na napisanie czegos kiedy pokapie dziewczyny i chodza jak niedobite muchy
.Dzien za dniem mi tak szybko leci ze nie wiem czy Wam tez ?
Odliczam dni do polowkowego scana ktory mamy w ten piatek noi niecierpliwie czekam na ruchy synusia..bo narazie to czuje tylko jak sie wybula wypycha na jedna strone ...
:-)
Dzis w pracy to doslownie moglam go zlapac reka
tak sie wypchal chlopina z lewej strony walczyl z gumka od spodni
macie tak?Ewstra- ojej co przypadlosc nigdy wczesniej o tym nie slyszalam ..

a czytalas moze na necie? albo konsultowalas to z innymi mamami na forum? Gwiazdeczka - Rozmawialas z kim juz na temat swojego macierzynskiego? co mowili ? co sie dowiedzialas?
reklama
Ewstra
Doktor Google takich strasznosci mówi że lepiej nie czytac nis spotkalam takiej przypadłości w ciazy owszem za pycha się nos mama ale po odedkaniu zwyczajnie czuja no u smak mają a ja 0 moja mama mowi że czasami tak jest przy przeziębieniu z katarem ale oczywiście jestem w panice:-(