Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nigdy nie byłam kruszynką;-) Jeszcze 5 lat temu ważyłam 58-62kg, potem na studiach przez rok przytyłam 10kg, potem zaszłam w jedną ciążę, w drugą i prawie się podwoiłam, co już śmieszne nie jest... a tak wogule to myślałam , ze Ty kobito jesteś kruszynką, a tu prosze prawdziwa Polska dziołcha;-)
Witaj kluseczku ;-)
:-):-):-)
Kurcze tylko, że ja tak lubię sobie zjeść dobre deserki, ciacho upiec, cukierka przekąsić w międzyczasie i marnie mi idzie to całe odchudzanie
Muszę się serio wziąć za siebie, bo się naprawdę mocno zapuściłam
Tak chciałabym wejść w rozmiar 42
Jakoś mnie tak naszło, bo pogoda do niczegoWolfia witaj - masz dziś widzę dzień obchodny :-)
Ruszyć się nie mam jak, bo ani samochodu ani prawojazdy, a już mi bokiem wychodzi to ciągłe siedzenie w domu
mam długi tułówTo mialas za male body bo co jak co ale body mi sie jeszcze w dupsko nie wrzynalo.

No chyba tak zrobie ...Miki Ty weź se poczytaj o fasonach ;-)
;-):-):-):-)Megusek-W tym roku dżampreza u mnie, nie wiem czy się cieszyć, czy płakać.Kreacji jeszcze nie mam, licze nadal na jakąs podpowiedż od Was foremki
:-)

Dzis juz tylko sie ciesze ;-) oo i 6 kieliszkow od szampana.....Tych zaluje bardziej niz mebli ;-)
Ale ogolnie wytanczylam sie bardziej niz na weselu 5 miesiecy pozniej ;-)
no a o polnocy idziemy na spotkani ez sasiadami przy skrzynkach pocztowych , zarabisciei widac jak nad fjordem blyskaja fajerwerki 

;-)