reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Aph ale jesteś wyższa ode mnie o 20cm, musiałabym taborecik,żeby Ci dać buzi:tak::tak::laugh2::laugh2:
Nie wiem po co rośnie tyłek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Z jakiś miesiąc po porodzie chodziłam w spodniach ciążowych a potem kupiłam w nowym rozmiarze:baffled:Ale w sumie zostały mi 2kg z tamtej ciąży po 4 miesiącach.Chowam już te delicje...:laugh2:

Skakanka, no to sie troszke schyle, nie ma problemu. :tak:
A co do tego rosniecia 4 liter, to tez nie wiem po co to? :wściekła/y: Ja mam nadzieje, ze mi to zejdzie, bo sie wkurze. :wściekła/y:

Oj, kobitki. Ja też mam nadzieję, że wejdę w swoje "stare ubranka", bo się za nimi stęskniłam już. Ale Maciek mi zapowiedział, że jeśli zostanie mi co nieco, to i tak będę mu się podobać i będzie mnie kochał równie mocno :tak: A ta a propos, ostatnio usłyszałam od niego, że fajny miałam brzuszek przed zajściem w ciążę :-) Płaski to on nie był, więc jak teraz się całkiem nie splaszczy to nie będę robiła z tego afery ;-)

A tak w ogole to wrócmy do watku:-D . Byłam dzis na zakupach i kupilam nowe rózowe spioszki i kaftanik dla córeczki a dla Emilki prześcieradełko i miseczke do jedzenia bo boje sie ze mi kiedys talerz zbije:-D :-D :-D a w ogole to stwierdzilam ze musze sie juz spakowac bo Paweł to w życiu by nie wiedzial jakie ciuszki ma mi przywieść dla małej:tak: :laugh2: :laugh2:

ja wczoraj dostalam dwie nowe pieluszki,ktore zamowilam... jeszcze za nie nie zaplacilam a mi juz przyslali... w rozmiarze S, w porownaniu z XS sa na prawde duze... i jakie fajne.... w styczniu zabiore sie wreszcie za ich szycie,bo wyjdzie taniej... ale sie ciesze...
a co do waszych rozmiarow,to ja sie zalamuje.... bo ja bede mega wieloryb w porownaniu z wami............. ale Joe i tak mnie kocha, jak to on mowi jet tylko wiecej mnie do kochania.......

reklama
Do góry