reklama

Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Aph ale jesteś wyższa ode mnie o 20cm, musiałabym taborecik,żeby Ci dać buzi

Nie wiem po co rośnie tyłek

Z jakiś miesiąc po porodzie chodziłam w spodniach ciążowych a potem kupiłam w nowym rozmiarze
Z jakiś miesiąc po porodzie chodziłam w spodniach ciążowych a potem kupiłam w nowym rozmiarze Ale w sumie zostały mi 2kg z tamtej ciąży po 4 miesiącach.Chowam już te delicje...
Ale w sumie zostały mi 2kg z tamtej ciąży po 4 miesiącach.Chowam już te delicje...

Nie wiem po co rośnie tyłek

Z jakiś miesiąc po porodzie chodziłam w spodniach ciążowych a potem kupiłam w nowym rozmiarze
Z jakiś miesiąc po porodzie chodziłam w spodniach ciążowych a potem kupiłam w nowym rozmiarze Ale w sumie zostały mi 2kg z tamtej ciąży po 4 miesiącach.Chowam już te delicje...
Ale w sumie zostały mi 2kg z tamtej ciąży po 4 miesiącach.Chowam już te delicje...
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Skakanka, no to sie troszke schyle, nie ma problemu.  

A co do tego rosniecia 4 liter, to tez nie wiem po co to? Ja mam nadzieje, ze mi to zejdzie, bo sie wkurze.
 Ja mam nadzieje, ze mi to zejdzie, bo sie wkurze. 

A co do tego rosniecia 4 liter, to tez nie wiem po co to?
Oj, kobitki. Ja też mam nadzieję, że wejdę w swoje "stare ubranka", bo się za nimi stęskniłam już. Ale Maciek mi zapowiedział, że jeśli zostanie mi co nieco, to i tak będę mu się podobać i będzie mnie kochał równie mocno  A ta a propos, ostatnio usłyszałam od niego, że fajny miałam brzuszek przed zajściem w ciążę :-) Płaski to on nie był, więc jak teraz się całkiem nie splaszczy to nie będę robiła z tego afery ;-)
 A ta a propos, ostatnio usłyszałam od niego, że fajny miałam brzuszek przed zajściem w ciążę :-) Płaski to on nie był, więc jak teraz się całkiem nie splaszczy to nie będę robiła z tego afery ;-)

A ta a propos, ostatnio usłyszałam od niego, że fajny miałam brzuszek przed zajściem w ciążę :-) Płaski to on nie był, więc jak teraz się całkiem nie splaszczy to nie będę robiła z tego afery ;-)
 A ta a propos, ostatnio usłyszałam od niego, że fajny miałam brzuszek przed zajściem w ciążę :-) Płaski to on nie był, więc jak teraz się całkiem nie splaszczy to nie będę robiła z tego afery ;-)marcela kl.
Fanka BB :)
mi głównie urósł brzuszek ale nie wiem ile zgrubłam wagowo bo mi waga sie zepsuła a mój gin zapomniał mnie ostatnio zważyc..  ale podobno kochanego ciała nigdy nie za wiele
 ale podobno kochanego ciała nigdy nie za wiele

T 

tynka
Gość
Moj maz tez twierdzi ze  kobieta musi miec udo  bo faceci  nie psy i na kosci nie leca

T 

tynka
Gość
A tak w ogole to wrócmy do watku . Byłam dzis na zakupach i kupilam nowe  rózowe spioszki i kaftanik dla córeczki  a dla Emilki prześcieradełko  i miseczke do jedzenia bo boje sie ze mi kiedys talerz zbije
 . Byłam dzis na zakupach i kupilam nowe  rózowe spioszki i kaftanik dla córeczki  a dla Emilki prześcieradełko  i miseczke do jedzenia bo boje sie ze mi kiedys talerz zbije 

a w ogole to stwierdzilam ze musze sie juz spakowac bo Paweł to w życiu by nie wiedzial jakie ciuszki ma mi przywieść dla małej
  a w ogole to stwierdzilam ze musze sie juz spakowac bo Paweł to w życiu by nie wiedzial jakie ciuszki ma mi przywieść dla małej 

. Byłam dzis na zakupach i kupilam nowe  rózowe spioszki i kaftanik dla córeczki  a dla Emilki prześcieradełko  i miseczke do jedzenia bo boje sie ze mi kiedys talerz zbije

Elma
Małgosia
no to ze mnie znowu najwiekszy wieloryb160 ,pas 109, biust 100

Tynka jaki tam z ciebie wieloryb, ledwo na orkę się nadajesz ja to dopiero jestem rasowy wieloryb zobacz moje wymiary wzrost 160, biust - 115, brzusio - 116cm. No i co??? Chyba jednak ja jestem tu największa

Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
ja wczoraj dostalam dwie nowe pieluszki,ktore zamowilam... jeszcze za nie nie zaplacilam a mi juz przyslali... w rozmiarze S, w porownaniu z XS sa na prawde duze... i jakie fajne.... w styczniu zabiore sie wreszcie za ich szycie,bo wyjdzie taniej... ale sie ciesze...
a co do waszych rozmiarow,to ja sie zalamuje.... bo ja bede mega wieloryb w porownaniu z wami............. ale Joe i tak mnie kocha, jak to on mowi jet tylko wiecej mnie do kochania.......

a co do waszych rozmiarow,to ja sie zalamuje.... bo ja bede mega wieloryb w porownaniu z wami............. ale Joe i tak mnie kocha, jak to on mowi jet tylko wiecej mnie do kochania.......
reklama

T 

tynka
Gość
Elma wygrałaś 

nie bede sie upierać
  nie bede sie upierać 

nie bede sie upierać
  nie bede sie upierać 

Podziel się: