reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

pochwale sie Wam co zrobilam dla Michalka:-) nigdy nie robilam skarpetek ani papuckow i jakis czas temu podjelam wyzwanie, pierwsza skarpeta nie wyszla wcale hehehe, nie wyglada jak skarpeta ;-) koleja skarpeta juz wyszla, ale mialam problem z lewa bo trzeba bylo wszystko robic w ukladzie odwrotnym niz w prawej skarpecie, no ale w koncu sie udalo :-) znalazlam w domu jeden motek (nawet nie caly) takiej oto kolorowej welny no i po zarzekaniu sie ze wiecej skarpet robic nie bede zrobilam wlasnie skarpetko- buciki bo na nic innego by tej welny nie straczylo :-) i oto sie chwale co mi wyszlo :-) jestem z siebei strasznie dumna hehehhe, falbanke przy koncu oraz kokardke wymyslilam sama :-) brakuje jedynie dwoch guziczkow na boku bo buciki sa odpinane :-) ale sie rozpisalam, ale to taka frajda robic cos dla maluszka :-)

reklama
Karlam buciki rewelacja :tak: naprawdę, ja pewnie jak bym potrafiła to też by robiła różne różności dla moich dzieci :zawstydzona/y::tak: Szkoda że zemnie takie beztalencie, ja nawet nie potrafię drutów trzymać :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a na szydełku to jedynie szalik zrobię:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

karlam gratuluje super wyszly te paputki :tak: , ja niestety nie umiem robic na drutach ani na szydelku :sick: no ale przynajmniej umiem gotowac :happy: :happy: :happy:

ja wczoraj zaszalalam i kupilam sobie na zime dwie kurtki, puchowa i z flauszu... oraz caly zapas skarpetek..... wprawdzie mam calkiem nowe dwa plaszcze,ale kurtki tez sie przydadza,szczegolnie sa duzo wygodniejsze jak prowadze samochod... no i byly 40% tansze; jeszcze ich nie pokazalam Joe,ale bedzie zadowolony,bo wreszcie kupilam cos dla siebie nie dziecka ( nie powiem mu,ze zachaczylam o stoisko dzieciece, gdzie tez cos wzielam...) nie ma po co go stresowac ....

reklama
a ja namietnie oglądam po kilka razy na allegro karuzele do łózeczka i nie wiem jaką kupić.....albo taki domek z chicco , albo te misie -pszczółki z projektorem...albo jeszcze taka jedna, tylko,że jej na żywca nie znalazłam w sklepach dotychczas....
A te ceny karuzeli sa okropne. W sklepach te z fischer prica z projektorem to kosztują 209 zł!!!! Szok. A na allegro dużo taniej najtaniej około 120-130 zł z przesyłką już. Ja nie wiem ile te "normalne" sklepy mają marży na tych zabawkach????:confused:!!!! Prawdziwe ździerstwo!

A i kupilam bezpieczną poduszkę dla niemowlaka-taką co ma Tynka dla córci!

Do góry