reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Dziewczyny, ja sie tam nie przejmuje (no, może jedynie skrzywieniem kręgoslupa :-D ) ale, zawsze mialam wiecej przyjaciół facetów niż przyjaciółek (chlopy przyjaciele chyba bardziej szczere sa niż baby przyjaciólki) i oni zawsze powtarzali że:

dwie najbrzydsze rzeczy na swiecie to chudy koń i chuda kobieta. Bo ani sie tym nie pobawisz, ani na tym nie pojeździsz :-) ;-) :-D :-D

Więc.... :-)

a w temacie: dostalam dzisiaj 4 paczki!!!! od fisher price, kombinezonik dla malej, mega pache ciążowych ciuchow na zimę od koleżanki, która niedawno urodzila i juz nie biega w swetrach (chociaż na koniec ciąży bede sie przebierać jak na wybiegu) :-D i fajna ksiazke ze swiata ksiazki. A na dodatek wygrałam czapke i szalik z Campusa w promocji wody mineralnej Żywiec.
Normel;nie nigdy w zyciu nic nie wygralam. Aż do dzis :-p

No Abeja to teraz masz co robic. :tak:
Fajnie tak dostac jakies przesylki. Ja niestety to juz mam za soba. Nastepny zakup to lozeczko. :tak:

Ja dostaję zaległe paczki z allegro, bo poczta "zadziałała". Wczoraj przyszły dwie i dzisiaj jedna. Czyli jeszcze 2 zaległe...hihihihi:-p
Wrzucam zdjęcia tego co kupiłam ostatnio na allegro za małe pieniążki...

Abeja...to chyba ty pisałaś , ze zamówiłas hustawkę i karuzelke z projektorem fisher price? Ja tez chce taką hustawkę, ale jak widze to sprowadzają je ze Stanów i trzeba długo czekać, ceny też są zróżnicowane, u kogo zamówiłaś i jaka granatowo-zieloną czy błękitną?
Karuzela z tymi misiami-pszczółkami tez mi się podoba...ale zastanawiam się czy dla malucha nie za pastelowa....choć by mi ładnie pasowała do błękitnej pościeli. Mam jeszcze na oku taką:
~~ Karuzelka Pluszowa Pilot Projektor ~~ OKAZJA (145647750) - Aukcje internetowe Allegro

Kamilala, ja hustawke zamówilam wczoraj, a dzis dostałam kurierem GLS za pobraniem. Obserwowalam kiedyś aukcje sprzedawcy e-kropka. W chwili obecnej on nie ma tych huśtawek na allegro, ale ma sklep internetowy i tam też zamówilam. U niego zamówilam też karuzelke. I też z Fishera. jest sliczna. Ale ja zamówilam na allegro, bo na allegro ma taniej niż w sklepie internetowym.
Zadzwonilam do nich i powiedzialam, ze chcę wszystko jedna paczką i nie było problemow. Zapłaciłam:
Hustawka - 399,00
Karuzelka - 110,00
wysylka za pobraniem: 30,00
w sumie 539,00

Karuzelka
http://www.allegro.pl/item145740591_karuzela_z_projektorem_pilot_fisher_price_express.html

Hustawka:
http://ekropka.com/product_info.php?info=p22_Fisher-Price-HU--TAWKA-LE--ACZEK-BUJACZEK-DELUXE-3-w-1.html&XTCsid=dbfb50745effd87ce341f4cbee4841a2

wzięłam tą granatowo-zieloną. Dostałam jakąś godzinke temu, ale jeszcze nie rozpakowywalam, bo musze kupic baterie :-)

DZIĘKI. Nie dotarłabym do tej hustawki ...a na allegro sa albo używane (tez myślałam, aby licytować, ale i tak osiągaja one duże ceny, że różnica między nowa a używaną jest niewielka....) albo z USA ....a jak się coś trafi w Polsce to chca więcej niż ta sprowadzana. A ta twoja jest rzeczywiście w dobrej cenie...i jak szybko ci przysłali :tak:....myślałam , że jeszcze na to czekasz, a dziś przynieśli ci cos innego...

Prosze napisz...czy ta karuzela jest jest fajna i ile ma melodii....czy ten projektor ładnie świeci....jak już kupisz baterie oczywiście...

Ta huśtawka jest super, bardzo Ci Abeja jej zazdroszczę, chyba się na taką nie szarpnę...:-(Chyba do tej pory wydałaś już majątek...

reklama
No wlasnie Skakanka, ja dopiero zaczelam robic zakupy, bo wczesniej mialam tylko wozek. A i ten udalo mi się kupic za połowe planowanej ceny.
Nie ukrywam, ze te powazniejsze wydatki - szafa i hustawka to pełen sponsoring dziadków..

Do góry