Dziękuję w imieniu Maćka 
Skakanka Maciek nie chciał żadnej imprezy, ale powiedziałam mu, że ma to sobie wybić z głowy.
Przecież 30-tkę obchodzi się tylko raz!
Więc jutro przychodzą rodzice i jutro będzie miał niespodziankę - tort urodzinowy (a raczej sernik na zimno, którego uwielbia, a za tortami nie przepada)
A w sobotę przychodzą znajomi i jego brat z żoną. Niestety sama nie jestem w stanie wszystkiego przygotować, ale ma mi pomóc w pichceniu i sprzątaniu.
A jeszcze dziś idziemy do mojego taty na 70-urodziny :-) Jakiś czas temu śmialiśmy się, że Maciek razem z tatą mają razem 100 lat

Skakanka Maciek nie chciał żadnej imprezy, ale powiedziałam mu, że ma to sobie wybić z głowy.
Przecież 30-tkę obchodzi się tylko raz!
Więc jutro przychodzą rodzice i jutro będzie miał niespodziankę - tort urodzinowy (a raczej sernik na zimno, którego uwielbia, a za tortami nie przepada)
A w sobotę przychodzą znajomi i jego brat z żoną. Niestety sama nie jestem w stanie wszystkiego przygotować, ale ma mi pomóc w pichceniu i sprzątaniu. A jeszcze dziś idziemy do mojego taty na 70-urodziny :-) Jakiś czas temu śmialiśmy się, że Maciek razem z tatą mają razem 100 lat