reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Dziękuję w imieniu Maćka :-D

Skakanka Maciek nie chciał żadnej imprezy, ale powiedziałam mu, że ma to sobie wybić z głowy. :wściekła/y: Przecież 30-tkę obchodzi się tylko raz! :tak: Więc jutro przychodzą rodzice i jutro będzie miał niespodziankę - tort urodzinowy (a raczej sernik na zimno, którego uwielbia, a za tortami nie przepada) :-D A w sobotę przychodzą znajomi i jego brat z żoną. Niestety sama nie jestem w stanie wszystkiego przygotować, ale ma mi pomóc w pichceniu i sprzątaniu.
A jeszcze dziś idziemy do mojego taty na 70-urodziny :-) Jakiś czas temu śmialiśmy się, że Maciek razem z tatą mają razem 100 lat :szok: :-D

reklama
Z bydgoszczy do pily to mialam kawalek ale z warszawy to dla mnie teraz wyprawa jak na koniec swiata:-) :-) :-) a pzoa tym ta cholerna cukrzyca...............:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ale w swieta i tak sobie pofolguje:-p :-p no bo co mam jesc karpia gotowanego na parze??????????????:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

wczoraj wieczorem przywiezli mi komode :-) hmm chyba kurierowi upadla bo kazda plyta w jednym rogu jest troszke obita, szkoda ze nie zauwazylam tego wczesniej :wściekła/y: no ale w sumie tego nie widac. Poza tym wybralam kolor sosna i nie wiem czy nie za jasny :-(
hmm a sumie komoda mi sie bardzo podoba :-) jest fajnie "zaokraglona" no i juz wszystkie ciuszki tam wsadzilam, prac bede w grudniu:-) wrzuce zdjecie komody zeby sie pochwalic :)

reklama
Monika też tak myślę,że 30tka raz w życiu..i trochę mi szkoda ale nie chce mi się robić dwóch imprez w jednym tygodniu dla rodziny ze względu na Natalkę a za tydzień dla znajomych chociaż nawet nie mam zabardz kogo zaprosić:-D:-D:-D:-D:-Da połączyć tym bardziej.Znajomi się wykruszyli, teraz mam tylko forum buuu. Ale może chciaż kupię trzy torty takie mniejsze i choć symbolicznie się podepniemy pod Natalkę:-)

Do góry