reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Wózek super:tak: naprawdę mi się podoba:-)

A zdjęcia możesz dodać w następujący sposób (mam nadzieję że zrozumiesz :tak:;-))
Jak dajesz odpowiedz pojawia ci się pole do pisania tekstu, niżej są dodatkowe opcje i tam dajesz wyślij plik z mojego komputera, dodajesz wysyłasz zatwierdzasz odpowiedz i gotowe :-):-):-)
Mam nadzieje że wyjaśniłam :-D;-)

:-D tynka... terefere...No, ja mam 158 cm, w pasie 103 a w cyckach 110... dojna krowa normalnie. Ile razy ja sie zastanawiałam nad operacja zmniejszania... normalnie mi sie kregoslup w koncu pokrzywi... :-D

:-):-):-):-) Abeja ja mam podobnie z cycami :-):-):-):-) hehe jutro się pomierzę to też podam wymiary, niechce mi się teraz wstawać :zawstydzona/y:;-):-)

;-) ach.....a ja kiedys mialam 160 w pasie 64 biust 89.............:zawstydzona/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: juz nawet nie pamietam jak ja kiedys wygaldalam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: bo od dwoch lat wygaldam jak wieloryb:zawstydzona/y: PAwel mi za to namietnie przypomina i nawet sobie moje stare zdjecia poprzesylal na komorke i ma jako tapete i kaze mi do wrzesnia wrocic do tych wymiarów:tak: wiec ja mu na to z e nie ma byc taki madry bo to przez niego wygladam jak wygladam;-) bo wkladal tam gdzie nie trzeba;-) :-D a w ogole to mnie teściowa wkurzyła bo mi kupila bluzke w rozmarze 42/44:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: dwa razy sie w nia zawine :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: wyraznie mowilam ze nosze 38/40 zlosliwe babsko:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Tynka widzisz jak twoja kochana teściowa o ciebie dba :-D:-D:-D:-D:-D Już na zapas ci ją kupiła ;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Moja czasem mnie też uraczy takimi prezentami tyle że ja jej odrazu mówie żeby sobie ją wzięła bo na mnie jest za duża a na niż w sam raz :-):cool2:

reklama
A oto moje wymiary, wzrost (rzekomo) 164 cm , pas 119 cm , biust 124 cm:tak::zawstydzona/y: Teraz możecie się pocieszać i tylko sobie wyobrażać jak ja wyglądam :eek: Ale ja się tym tak nie przejmuje kocham mój stan, choć czasami jest mi tak strasznie ciężko :wściekła/y: A martwić to ja się będę dopiero po porodzie jak będę chciała się zmieścić w ulubione dżiny :-)

Do góry