reklama

Nie mogę, bo mąż zabrał ze sobą aparat do pracy, ale podaję link do takiego wózeczka NOWY ROAN MARITA+ pościel KLUPŚ +DOSTAWA 0pln (145573134) - Aukcje internetowe Allegro
z tym że z czarnymi kołami

A tak poza tym, to jak się wkleja zdjęcia? Tak na przyszłość

z tym że z czarnymi kołami
A tak poza tym, to jak się wkleja zdjęcia? Tak na przyszłość
Wózek super naprawdę mi się podoba:-)
 naprawdę mi się podoba:-)
A zdjęcia możesz dodać w następujący sposób (mam nadzieję że zrozumiesz ;-))
;-))   
Jak dajesz odpowiedz pojawia ci się pole do pisania tekstu, niżej są dodatkowe opcje i tam dajesz wyślij plik z mojego komputera, dodajesz wysyłasz zatwierdzasz odpowiedz i gotowe :-):-):-)
Mam nadzieje że wyjaśniłam ;-)
;-)

naprawdę mi się podoba:-)
 naprawdę mi się podoba:-)A zdjęcia możesz dodać w następujący sposób (mam nadzieję że zrozumiesz
 ;-))
;-))   Jak dajesz odpowiedz pojawia ci się pole do pisania tekstu, niżej są dodatkowe opcje i tam dajesz wyślij plik z mojego komputera, dodajesz wysyłasz zatwierdzasz odpowiedz i gotowe :-):-):-)
Mam nadzieje że wyjaśniłam
 ;-)
;-)Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
albo za pomoca znaczka spinacza zaraz nad polem do pisania :-)

T 

tynka
Gość
;-) ach.....a ja kiedys mialam 160 w pasie 64 biust 89............. 

juz nawet nie pamietam jak ja kiedys wygaldalam

bo od dwoch lat wygaldam jak wieloryb
  bo od dwoch lat wygaldam jak wieloryb PAwel mi za to namietnie przypomina i nawet sobie moje stare zdjecia poprzesylal na komorke i ma jako tapete i kaze mi do wrzesnia wrocic do tych wymiarów
 PAwel mi za to namietnie przypomina i nawet sobie moje stare zdjecia poprzesylal na komorke i ma jako tapete i kaze mi do wrzesnia wrocic do tych wymiarów wiec ja mu na to z e nie ma byc taki madry bo to przez niego wygladam jak wygladam;-)  bo wkladal tam gdzie nie trzeba;-)
  wiec ja mu na to z e nie ma byc taki madry bo to przez niego wygladam jak wygladam;-)  bo wkladal tam gdzie nie trzeba;-)  a w ogole to mnie teściowa wkurzyła bo mi kupila bluzke w rozmarze 42/44
 a w ogole to mnie teściowa wkurzyła bo mi kupila bluzke w rozmarze 42/44 

dwa razy sie w nia zawine

wyraznie mowilam ze nosze 38/40  zlosliwe babsko

bo od dwoch lat wygaldam jak wieloryb
  bo od dwoch lat wygaldam jak wieloryb PAwel mi za to namietnie przypomina i nawet sobie moje stare zdjecia poprzesylal na komorke i ma jako tapete i kaze mi do wrzesnia wrocic do tych wymiarów
 PAwel mi za to namietnie przypomina i nawet sobie moje stare zdjecia poprzesylal na komorke i ma jako tapete i kaze mi do wrzesnia wrocic do tych wymiarów wiec ja mu na to z e nie ma byc taki madry bo to przez niego wygladam jak wygladam;-)  bo wkladal tam gdzie nie trzeba;-)
  wiec ja mu na to z e nie ma byc taki madry bo to przez niego wygladam jak wygladam;-)  bo wkladal tam gdzie nie trzeba;-)  a w ogole to mnie teściowa wkurzyła bo mi kupila bluzke w rozmarze 42/44
 a w ogole to mnie teściowa wkurzyła bo mi kupila bluzke w rozmarze 42/44 

Tynka widzisz jak twoja kochana teściowa o ciebie dba 

Już na zapas ci ją kupiła ;-)

Moja czasem mnie też uraczy takimi prezentami tyle że ja jej odrazu mówie żeby sobie ją wzięła bo na mnie jest za duża a na niż w sam raz :-)

Moja czasem mnie też uraczy takimi prezentami tyle że ja jej odrazu mówie żeby sobie ją wzięła bo na mnie jest za duża a na niż w sam raz :-)

reklama

A oto moje wymiary, wzrost (rzekomo) 164 cm , pas 119 cm , biust 124 cm
 Teraz możecie się pocieszać i tylko sobie wyobrażać jak ja wyglądam
 Teraz możecie się pocieszać i tylko sobie wyobrażać jak ja wyglądam  Ale ja się tym tak nie przejmuje kocham mój stan, choć czasami jest mi tak strasznie ciężko
 Ale ja się tym tak nie przejmuje kocham mój stan, choć czasami jest mi tak strasznie ciężko  A martwić to ja się będę dopiero po porodzie jak będę chciała się zmieścić w ulubione dżiny :-)
 A martwić to ja się będę dopiero po porodzie jak będę chciała się zmieścić w ulubione dżiny :-)

Teraz możecie się pocieszać i tylko sobie wyobrażać jak ja wyglądam
 Teraz możecie się pocieszać i tylko sobie wyobrażać jak ja wyglądam  Ale ja się tym tak nie przejmuje kocham mój stan, choć czasami jest mi tak strasznie ciężko
 Ale ja się tym tak nie przejmuje kocham mój stan, choć czasami jest mi tak strasznie ciężko  A martwić to ja się będę dopiero po porodzie jak będę chciała się zmieścić w ulubione dżiny :-)
 A martwić to ja się będę dopiero po porodzie jak będę chciała się zmieścić w ulubione dżiny :-)

Podziel się: