reklama
Nie mogę, bo mąż zabrał ze sobą aparat do pracy, ale podaję link do takiego wózeczka NOWY ROAN MARITA+ pościel KLUPŚ +DOSTAWA 0pln (145573134) - Aukcje internetowe Allegro
z tym że z czarnymi kołami
A tak poza tym, to jak się wkleja zdjęcia? Tak na przyszłość
z tym że z czarnymi kołami
A tak poza tym, to jak się wkleja zdjęcia? Tak na przyszłość
Wózek super
naprawdę mi się podoba:-)
A zdjęcia możesz dodać w następujący sposób (mam nadzieję że zrozumiesz
;-))
Jak dajesz odpowiedz pojawia ci się pole do pisania tekstu, niżej są dodatkowe opcje i tam dajesz wyślij plik z mojego komputera, dodajesz wysyłasz zatwierdzasz odpowiedz i gotowe :-):-):-)
Mam nadzieje że wyjaśniłam
;-)
naprawdę mi się podoba:-)A zdjęcia możesz dodać w następujący sposób (mam nadzieję że zrozumiesz
;-)) Jak dajesz odpowiedz pojawia ci się pole do pisania tekstu, niżej są dodatkowe opcje i tam dajesz wyślij plik z mojego komputera, dodajesz wysyłasz zatwierdzasz odpowiedz i gotowe :-):-):-)
Mam nadzieje że wyjaśniłam
;-)Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
albo za pomoca znaczka spinacza zaraz nad polem do pisania :-)
T
tynka
Gość
;-) ach.....a ja kiedys mialam 160 w pasie 64 biust 89.............
juz nawet nie pamietam jak ja kiedys wygaldalam
bo od dwoch lat wygaldam jak wieloryb
PAwel mi za to namietnie przypomina i nawet sobie moje stare zdjecia poprzesylal na komorke i ma jako tapete i kaze mi do wrzesnia wrocic do tych wymiarów
wiec ja mu na to z e nie ma byc taki madry bo to przez niego wygladam jak wygladam;-) bo wkladal tam gdzie nie trzeba;-)
a w ogole to mnie teściowa wkurzyła bo mi kupila bluzke w rozmarze 42/44
dwa razy sie w nia zawine
wyraznie mowilam ze nosze 38/40 zlosliwe babsko

juz nawet nie pamietam jak ja kiedys wygaldalam
bo od dwoch lat wygaldam jak wieloryb
PAwel mi za to namietnie przypomina i nawet sobie moje stare zdjecia poprzesylal na komorke i ma jako tapete i kaze mi do wrzesnia wrocic do tych wymiarów
wiec ja mu na to z e nie ma byc taki madry bo to przez niego wygladam jak wygladam;-) bo wkladal tam gdzie nie trzeba;-)
a w ogole to mnie teściowa wkurzyła bo mi kupila bluzke w rozmarze 42/44
dwa razy sie w nia zawine
wyraznie mowilam ze nosze 38/40 zlosliwe babsko

Tynka widzisz jak twoja kochana teściowa o ciebie dba 

Już na zapas ci ją kupiła ;-)

Moja czasem mnie też uraczy takimi prezentami tyle że ja jej odrazu mówie żeby sobie ją wzięła bo na mnie jest za duża a na niż w sam raz :-)

Już na zapas ci ją kupiła ;-)

Moja czasem mnie też uraczy takimi prezentami tyle że ja jej odrazu mówie żeby sobie ją wzięła bo na mnie jest za duża a na niż w sam raz :-)

reklama
A oto moje wymiary, wzrost (rzekomo) 164 cm , pas 119 cm , biust 124 cm
Teraz możecie się pocieszać i tylko sobie wyobrażać jak ja wyglądam
Ale ja się tym tak nie przejmuje kocham mój stan, choć czasami jest mi tak strasznie ciężko
A martwić to ja się będę dopiero po porodzie jak będę chciała się zmieścić w ulubione dżiny :-)

Teraz możecie się pocieszać i tylko sobie wyobrażać jak ja wyglądam
Ale ja się tym tak nie przejmuje kocham mój stan, choć czasami jest mi tak strasznie ciężko
A martwić to ja się będę dopiero po porodzie jak będę chciała się zmieścić w ulubione dżiny :-)
Podziel się: