A
agik25
Gość
Dzagud, tak samo jak każdą ciążę się inaczej przechodzi, tak samo każdy jej owoc jest inny.Ciesz się, takie odważne dzieciaki mają lżej w życiu
;-)
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
:-(Mało tego - te wszystkie dmuchane pałace i zjeżdzalnie do skakania też były nie dla Niej bo się bała i końmi byś ją nie wciągnęła. Miało to swój plus - zaoszczędzona kasa i brak histerii przy schodzeniu z tego, ale my już marzyliśmy żeby ona zaczęła się wreszcie normalnie zachowywać. Mam wrażenie że zeszły rok był taki przełomowy dla Niej, bo zaczęła właśnie korzystać z takich rozrywek. No i weszła do wody w zalewie, bo do tej pory wszelka woda - czy to morze czy jezioro czy basen to była dla Niej dostępna do kostek - wyżej strach lub woda za zimna.
Mam nadzieję że w tym roku już będzie ok nad morzem.No ale w ostatecznym rozrachunku się wyrównujeDlaczego natura nie dała mi dwóch córek, które miałyby po równo odwagi i rozsądku???

i zaczynam się cieszyć z żuczka ;-)