reklama

Mali odkrywcy ...

Witam wszytskie czerwcowe mamy po baaardzo długiej nieobecności :-)
Po wykaraskaniu się z nawału pracy, wracam by pochwalić się, że Ania od 4 czy 5 dni... chodzi :tak: Jupi! Tzn. tak całkiem- bez trzymanki, bez ciągania kogoś za palec, bez przytrzymywani się o przedmioty :) Aktualnie ma odwagę by tak ze 2 metry przelecieć, ale nawet na przestrzeni tych kilku dni widać ogromny postęp. Nigdy nie przestanę się dziwić jak ekspresowo zmiany potrafią zachodzić po długim "przestoju".

A te mamy które są w depresji z powodu nieruchliwości swych maluchów, to wczoraj nowa sasiadka z przeuroczą córeczką 1,5 roku (18m) wyznała że ta nauczyła się chodzić mając dopiero 16miesięcy. Co wcale nie przeszkadza jej teraz zasuwać jak pershing po ulicy:) Gonic ją trzeba! :-D

reklama
Gusia
nie martw się śpiworkiem. Dzieci są sprytne i sobie poradzą w każdych okolicznościach. Zośka wstaje z taką sprawnością w śpiworku że ja jestem w szoku.
Też bym z niego nie zrezygnowała bo Zosia by spała goła wtedy.

Teraz doczytałam że pytałyście o buciki.
Ja kupiłam Bartka. Zapinane na rzep. Rzep jest też na języku - super pomysł. tylko kasa:szok::szok::szok: 129 zł! Jak sobie pomyślę że to na kilka tygodni :wściekła/y:

My tez kupilismy buciki <KORNECKI>jedyne buty ktore pasowaly.Jestem z nich zadowolona,łatwo sie zakłada,rzepy maja po obu stronach.A w domu jak sobie chodzimy to ma takie tekstylne.

Melasa gratulacje :-D
Zosia schodzi z kanapay rewelacyjnie!
My mamy buty polskiej firmy Jamet, zawiązywane na sznurowadła, co pozwala nam łatwiej dopasowac do stopy. W domu biegamy nadal na bosaka:-D

Melasa witaj i gratulacje dla Ani:tak:

Efilo, Zosieńka jest rewelacyjna:-) W końcu udało mi się obejrzeć jej filmiki. Bomba:laugh2: Upadek w filmie pt. Zosia mrozi mamie krew w żyłach godny Oskara;-)
My jeszcze czekamy na pierwsze kroczki Staśka, ale obawiam się, że on to będzie płakał przy każdym upadku:-(. Ostatnio taka mała beksa sie z niego zrobiła i do tego jeszcze taki mamicycek, cały czas by się do mnie przytulał:happy: (co mnie akurat cieszy, i jest bardzo urocze:tak:).
Wydaje mi się, że to przez zęby, idą mu kolejne dwa:baffled:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry