reklama

Mali odkrywcy ...

pewnie
jak nie ma na nóżkach to w ogóle się nie wybiera na eksploracje. bardzo ostrożne to moje dziecie. o bieganiu nie ma mowy. no i jak tylko sie czuje mniej pewnie to siada.

reklama
Efilo-super drepta zosia,jak ogladam wasze filmiki to sie ciesze,ze wasze dzieciaczki sa taki zdolne.:tak: Ale pocieszam sie,że Miki tez wkoncu ruszy ten swuj tyłeczek sam.dzis kupilismy mu szelki do chodzenia moze zrobi sie odważniejszy.:sorry2:

Iszatr Franio zuch chłopak - ze spodniami w kolanach to i ja bym się co chwilę przewracała, a on tak dzielnie drepta :-);-)

Efilo
dla umiejętności Zosi brakuje mi już słów pochwały - w tym tempie pewnie niedługo będzie tańczyć jak baletnica :-):tak:

Toska u Czarka tez aktualnie wspinaczka w modzie - w parę sekund pokonuje schody z ogródka, ale na pralkę nie przyszło mu na myśl się wdrapywać.:szok::laugh2:

Nie wiem może to normalne w tym wieku, ale mnie zaskoczyło - Czarek potrafi zanucić krótki fragment zasłyszanej melodii :-)

Szopka no co Ty!??? Ale jaja...no zdolny Cezarek...szok:szok:.Naprawde tworcze dziecko.

Isztar Franio slodko stawia pierwsze kroczki;-)

Efilo Zosienka jak zwykle zadziwia,ale widac po sposobie poruszania ze mala wazy kazdy kroczek:tak:,bo niektore dzieciaki to leca na zlamanie karku az nie wyloza sie na czyms:-) a Zosia....po malutku,jak dojdzie do perfekcji to pozwoli sobie na szalenstwo:-D

Amelka wspina sie z uporem maniaka,chodzi przy wszystkim i nabija gozy:dry:
Ciezko nadazyc za takim babelkiem...wysiadam....cale szczescie mama przyjezdza za miesiac ,na urodzinki Amelki,to troszku odsapne:blink:

Nie wiem może to normalne w tym wieku, ale mnie zaskoczyło - Czarek potrafi zanucić krótki fragment zasłyszanej melodii :-)
To dowaliłaś :-D Normalne to jest to ,że Czarek zdolniacha wielki:-D Nawet wielcy muzycy odkrywali swój talent dopiero w wieku 4 lat;-) Szopka, nie pozostaje Ci nic innego jak zgłośic go do łowców talentów albo chociaz do Duże dzieci :-D

A wiec przyszła i pora na mojego Dawidka, w sobte od babci do mnie przeszedł 10 kroczkow a wczoraj juz sam sie puszczal i chodzi. Róznie to bywa raz dwa i bach a innym razem nawet 10 i wiecej .:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry