reklama

Mali odkrywcy ...

Maksio też (oprócz obrotu z brzuszka na plecy, który już umiał jak wrócił ze szpitala) nie jest zbyt ruchliwy, ale w nocy jak go kładę u nas w łóżku do karmienia, to w dwie sekundy obraca się na bok i jest gotowy do konsumpcji :-D

Jola Maksio to mądrala, potrzebuje dobrej motywacji, co się będzie tak bez celu wysilał... :-)

Czarek ostatnio bardzo się rozleniwił jeśli chodzi o osiągnięcia ruchowe, był czas że nie mógł poleżeć na brzuszku tylko ciągle fikał na plecy, na boczki też się przewracał a ostatnio tak się zajął doskonaleniem języka i odkrywaniem nowych wyrażeń, że chyba zapomniał technikę obrotów.

reklama
Jola Maksio to mądrala, potrzebuje dobrej motywacji, co się będzie tak bez celu wysilał... :-)

Czarek ostatnio bardzo się rozleniwił jeśli chodzi o osiągnięcia ruchowe, był czas że nie mógł poleżeć na brzuszku tylko ciągle fikał na plecy, na boczki też się przewracał a ostatnio tak się zajął doskonaleniem języka i odkrywaniem nowych wyrażeń, że chyba zapomniał technikę obrotów.

to u nas odwrotnie, Michał zamilkł:szok: czasem mu sie coś tam wyrwie, ale zaczął się chichrać na maxa, piszczeć i zajął się zabawkami, a co za tym idzie... przecież z pełną buzią się nie mówi:rofl2:

Martitka widziałam na allegro poduszkę pod kolana przy kąpaniu maluszka w zwykłej wannie:confused2: ale to już raczej przy siedzącym maluchu

Nuna wygodnie jest Ci go trzymać w dorosłej wannie. Ja też się zastanawiałam , ale pomyślałam, że to strasznie niewygodne klęczeć przez kilka minut i jeszcze trzymać małego klocka.

Martitka a nie chcesz kupić takiej długiej gąbki do kąpieli? Ja kąpie Niunię w dużej wannie odkąd skończyła 1 miesiąc i właśnie na takiej gąbce i obie ręce mam wolne:tak:.

Kotek no racja!!
Widziałam takie w jakimś sklepie jeszcze jak byłam w ciąży, ale jakoś wypadło mi to z głowy;-)

Ostatnio każda kąpiel kończy się powodzią w pokoju.My z M mokrzy cali, a synek ma ubaw po pachy i się chichra na głos:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry