Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i dopiero iść na obiad. A jak zobaczyła na kuchence zupę co babcia wcześniej przyniosła razem z nią, to powiedziała "baba amam mamiś pycha dobre mniam mniam" :-)

. Pierwszy raz jak wczoraj policzyła (kartki liczyła) to pomyślałam przypadek, udało jej się. Ale dzisiaj już dwa razy zdarzyło jej się policzyć i patrzyła na palce. Tylko jak bym chciała żeby policzyła i się pochwaliła to nie
. Musi sama z siebie ot tak przypadkiem. Jestem w szoku wcześniej liczyła "eden, du, pieć" a teraz normalnie wszytko jak trzeba - mały geniusz.
No i tylko muszę za nią powtarzać, znaczy ona powie "eden" to ja też "jeden", ona "dwa" to i ja "dwa" no i tak właśnie doliczy do magicznej szóstki.
Widać że Natalia to największa mądrala i gaduła na forum!
Ona już pełnymi zdaniami gada!
Pozazdrościć normalnie.
Ciekawe kiedy Amelka zacznie po polskiemu
Juz sie nie moge doczekac
A przy okazji - może to nie ten "dział", ale powiedzcie mi czy Wasze Bąbluchy piszczą???
Magda wydaje z siebie taki przeciągły pisk, że uszy więdną. I robi to typowo dla zabawy.
Biegają z Weroniką i ta tak piszczy biegnąc, albo staje i krzyczy chrypiąc albo piszczy i się śmieje. Czasem się zastanawiam jakim cudem gardło Jej nie boli, bo mnie boli od samego słuchania.

dostal od cioci flet na ,ktorym kiedys ona grala w szkole a teraz Miki przejął paleczke tzn flet:-)A co do gadania to raz poraz mu cos nowego wyjdzie co mozna go zrozumiec i powiedziec ze to po polsku(owszem ma tam kilka swoich wyrazow),liczyc nieumie
jestem pelna podziwu.Tak sobi mysle i powoli dostaje wyzutow sumienia, ze moze za malo cwicze z Mlodym
Hm sama juz glupieje od tego wszystkiego;-)