Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Moja mama cale zycie wspominala jak przez kilka dni wieczorem ryczalam(to byl okres przedswiateczny) bo chcialam zeby zaspiewala mi "piosenke o mepie".Mama sie glowila i przykro jej bylo bo nie wiedziala o co mi chodzi.Babcia i ciocia ktore z nami mieszkaly tez sie zaangazowaly.Cokolwiek mi zaspiewaly to ja wylam bo nie to.No i po czasie w radiu puscili kolede lulaj ze Jezuniu,me piescidelko.Ponoc zaczelam sie drzec ze szczescia na caly regulator

16 literek????? I liczy?????

Ty kobito geniusza masz po prostu! Ty już lepiej szukaj jakiegoś uniwerka dla Niego normalnie!:-)
. Mnie się strasznie podoba ta dziecięca gadka. A najbardziej bawi mnie to że Matka zawsze zrozumie to co dziecko mówi, choć dla innych to totalna chińszczyzna.
Strasznie żałowałam że Weronika od początku mówiła bardzo ładnie i wyraźnie, praktycznie nie wymyślała żadnej nowomowy z której można by się było w przyszłości pośmiać. Ale teraz Madzia nadrabia.;-)

Piękna sprawa.