Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Moja mama cale zycie wspominala jak przez kilka dni wieczorem ryczalam(to byl okres przedswiateczny) bo chcialam zeby zaspiewala mi "piosenke o mepie".Mama sie glowila i przykro jej bylo bo nie wiedziala o co mi chodzi.Babcia i ciocia ktore z nami mieszkaly tez sie zaangazowaly.Cokolwiek mi zaspiewaly to ja wylam bo nie to.No i po czasie w radiu puscili kolede lulaj ze Jezuniu,me piescidelko.Ponoc zaczelam sie drzec ze szczescia na caly regulator

16 literek????? I liczy?????

Ty kobito geniusza masz po prostu! Ty już lepiej szukaj jakiegoś uniwerka dla Niego normalnie!:-)
. Mnie się strasznie podoba ta dziecięca gadka. A najbardziej bawi mnie to że Matka zawsze zrozumie to co dziecko mówi, choć dla innych to totalna chińszczyzna.
Strasznie żałowałam że Weronika od początku mówiła bardzo ładnie i wyraźnie, praktycznie nie wymyślała żadnej nowomowy z której można by się było w przyszłości pośmiać. Ale teraz Madzia nadrabia.;-)

Piękna sprawa.