reklama

Mali odkrywcy ...

Super!!!
a035.gif
a035.gif
a035.gif

reklama
Czarek też się cały napina i macha kończynami jak widzi coś co mu się podoba np. pilota, telefon. Ewentualnie próbuje jeszcze bardzo niezdarnie do tego przedmiotu się dostać .. :-D

Szopka na miejscu Czarka wstałabym i cie kopła w dupe, jak słowo daje!!!

Isia, Stasiek jest w pyte. Kojarzy mi się z takim małym brykającym szczeniaczkiem labradorkiem.

:-DMój "Uciekinier" (tak go nazwał Jacek) pełza do tyłu :szok::-D na panelach robi to w zastraszającym tempie :szok: i strasznie się przy tym wkurza, bo to chyba nie ten kierunek który chciał obrać

Dzagud - mamy to typowe baby. Chcą co innego niż mają. Ja usiłowałam Zosie nauczyć pić z butelki jak ja trzymam i się nie udało. Zosia MUSI sama trzymać bo inaczej nici z jedzenia.

Dziewczyny gratuluję nowych osiągnięć tych większych i mniejszych. Zwłaszcza imiennikowi gratulujemy ;-).
U nas raczej statecznie niż raczkująco, ale może się coś zmieni po ząbkowaniu :tak:

Michał się odwraca na brzuszek - sporadycznie, jak jest sam lub nikt nie widzi, zajmie się zabawą i zapomnie, że można się upomnieć o zabawkę:-D cwaniak:cool2:
co do butli - trzyma sobie sam, ale jak tylko ja ja chwycę momentalnie puszcza i zaczyna się bawić a to w wykręcanie sobie ucha, ciągnięcie się za włosy, szczypanie mnie po dłoni i takie tam:sorry2:

reklama
ISIA_83>>

Mam do Ciebie 2 pytania:

- czy Twój synek nie urodził się aby w lutym? albo w marcu? ;-)
- czy podajecie mu jakies sterydy/ aminokwasy/ tudziez inne odżywki? ;-)

No bo ja nie moge uwierzyć że widze to co widze na Twoich filmikach! :-D ZUCH CHŁOPAK! Pozazdrościć umiejetności :-) :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry