reklama

Mali odkrywcy ...

Moja Ania też pisze na klawiaturze. Dzieki niej musiałam nauczyć się zmieniać wielkość czcionki na BB bo non stop zmieniała mi na jakąś mikrotycią. :-D
co one się uparły na zmniejszanie czcionki?:-D
Michał w wordzie odkrył rzeczy o których nie miałam pojęcia:szok:
Blanes a gatunek to raczej z ortograficznych:-D z worda pliku nie wklejam, za to kopiuję dzieło;-) (w 100% stworzone przez Miśka - ja tylko brałam udział w ponownym "logowaniu" windy jak wylogowywał;-)):

ZżŹGDTGVVVVVVV,V, DSFD43 /////..///U K.L /GHHHHHCCCCCCZC XDSWYU][]DFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG[;’OFDSXCP;’]
F

UHHRXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVYU6]]JSSFRL554CCCCCCZC XDSWYU][]DFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG[;’OFDSXCP;’]
F

UHHRXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVYU6]]JSSFRL5543 .//////HHHHHHp[k1]LLU.>§>J..>Đ>I.ą-8Ł-IIIIIIII. Łłłłłłsdj..łu.l.dgio-iil0psfóż
P-ęIk-oąłi-ąę§vc cx,.-ą-e3-_#________77hollllllllllllllllllopppppppppppppppppppppppppppopżżżźPPPPPPP
ć
ź mm
Ś

Ś

Ś

[k1]1

reklama
Frania ulubione sylaby to du-pa;-)
My hero!
a065.gif

Pokolenie słowokletów nadciąga ;-)

Iszatr - gratuluję i zazdroszczę.:-D Masz super Frania.

Magda też się rwie do kompa - kopie w stację, maca monitor, gryzie kabel od myszki i od słuchawek lub wali myszką w co się da. Klawiaturę też by dorwała, gdyby nie to, że nie mam wysuwanej półki i na kolanach mogę trzymać albo dziecko albo klawiaturę. Razem nie da rady.

A ja dziś przeżyłam chwile wzruszenia, bo moja Maleńka mnie zawołała!!!:-) Siedziała w foteliku tyłem do drzwi, a ja jak ją nakarmiłam zupką, to wyszłam do kuchni, a potem jakoś tak się kręciłam między kuchnią a łazienką. Ona biedna usiłowała się wykręcić żeby mnie zobaczyć i marudziła strasznie, a ja tego nie widziałam. Mąż zdążył powiedzieć "no choć tutaj bo ona za tobą tak się ogląda", a w tym momencie Magda z wielką pretensją krzyknęła "mama!". Przyleciałam na skrzydłach!:-D

Dzagud-WOW tak swiadomie??? to super! Ala tez wola "mama" ale zdaje mi sie ze jeszcze nie kuma o co chodzi albo to ja nie kumam ze ona juz taka madra :-)
Isztar-niezle ziolko Ci rosnie ;-) :-)

Dzagud woow - gratulacje - dumna mamusiu :-)

Izka ale Franio mówi to bardzo słodko ;-)

A mój malutki dzisiaj pierwszy raz rozpłakał sie rano jak zobaczył ze wychodzę do pracy :-(

reklama
ISZATR>>

FRANIO REWELKA! No jestem w szoku że wasze dziciaki tak już zasuwają (oceniam że za 5 dni franio będzie śmigał tj Staś na filmiku z ładowarką) bo nie wierzyłam że można w 8 miesiącu już tak zasuwać! Rewelacja :-)

Za to ja się dzisiaj pochwale, że moja Ania dzisiaj SAMA wstała w łózeczku! Tzn. żeby nie było- wstała z siadu, a nie z leżenia. Siedziała sobie jak zawsze w łózeczku i siłowała się ze szczebelkami. Aż tu nagle SIUP! i w góre na full wyprostowanych nogach. Ja zdebiałam, oczy me wyskoczyły z orbit, a ona rogal na twarzy i od razu wgryzła się w łóżeczko :-D Jakies 10 sekund postała i spadła na tyłek :-) Potem jescze raz sie udało, ale większość prób spełzło na niczym bo stópki muszą trafić z idealnym ustawieniem żeby wstała.
Jutro czekam na więcej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry