reklama

Mali odkrywcy ...

Zosi odpukać tez juz nie zdarzaja sie zadne wywrotki z siedzenia. Za to niestety czasem przygrzmoci jak z impetem siada ze stania. Wtedy czasem ten rozpęd powali ją do tyłu. Potrafi się w takiej sytuacji rozryczeć nawet jak spadnie na miękkie. Pewnie ze strachu. Mój malusi eksplorator :-D

Raz tak uderzyła w szczebelki za sobą. Ale był ryk - na pół mieszkania. I jak tu uchronić taką żabkę wędrowniczkę przed takimi sytuacjami :baffled:

reklama
Isia,

udało mi się wreszcie odtworzyć Twoje filmiki.

Staś - pełen odlot! Masz przeuroczego syna. :tak: I faktycznie pasuje pewnie do kwietniówek :-D

Z tatą filmik też ekstra, ale ja to nie mogę na to patrzeć bo Staś był taki zmartwiony... boroczek malusi się przejął :sorry2: :-D

A ja się też nie mogę doczekać kiedy Wojciu pójdzie na studia. Przynajmniej wtedy się wyśpię!!!;-):tak::tak::tak::tak::szok:

Melasa_27- jak tylko wejdę na bb i przeglądam posty to nie mogę się napatrzeć na Twoją Anię na tym zdjęciu nad suwaczkiem. Po prostu śliczna dziewczynka i przepięknie wyszła na tym zdjęciu. Mogę się w kolejce jako teściowa ustawić?;-);-);-)

Zapraszam do galerii Wojtka, wstawiliśmy dzisiaj kilka nowych zdjęć.
( zastanawiam się czy któraś zauważy że dziecko moje ma jeden dres biedactwo ;-);-);-):-D:-D:-D:-D. Ulubiony dres domowy, który rośnie z nim już chyba od 3 miesięcy, albo i lepiej. I tylko mnie wkurza, bo małża akurat zawsze musi nachodzić na zdjęcia jak akurat w tym wycieruchu jest Wojciu :dry:

Melasa_27- Mogę się w kolejce jako teściowa ustawić?;-);-);-)

:-D
Jako że syn Twój równie urodziwy, to zgadzam się na zaklepanie kolejki :-) Ale lojalnie uprzedzam, że Ania jest jak studnia bez dna, dużo gada, dużo krzyczy, nie słucha się, lubi latać na golasa itp. itd. Ale poza tym to ma same zalety :-D

A co do dresu- to się nie przejmuj ;) tylko na jednym zdjęciu widać że starawy jakiś ;-) :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Isia,

udało mi się wreszcie odtworzyć Twoje filmiki.

Staś - pełen odlot! Masz przeuroczego syna. :tak: I faktycznie pasuje pewnie do kwietniówek :-D

Z tatą filmik też ekstra, ale ja to nie mogę na to patrzeć bo Staś był taki zmartwiony... boroczek malusi się przejął :sorry2: :-D
efilo, dzięki, jak to miło czytać takie miłe posty :-D:-D:-D:-D Szkoda, że mój uroczy synek nie przejmuje się kiedy widzi swoją sfrustrowaną matkę nad swoim łóżeczkiem śpiewającą kołysanki pt. "Śpiiij, śpiiiij juuuuużżżżż..." :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry