Emmila
Fanka BB :)
jaki poślizg? ło co chodzi? ludzie!!! na forum kupa leniuszków, które i bez takich poważnych przejść leżą plackiem i ani myślą się ruszyć - Krzysio pierwszy.;-)... i ma lekki poślizg w fizycznych osiagnięciach tj. jeszcze nie siada(samodzielnie), nie raczkuje choć coś tam sobie próbuje ale jest jeszcze na to czas
A tak swoją drogą Siwucha to się nie obrażaj na nas...
Po prostu twój post był za "poważny" w stosunku do reszty prześmiewczych wypowiedzi i tak jakoś poszło samo...... sorki

wiec sie zastanawiam kiedy bedzie jakies ma, ba, pa...itd
Sama dużo z Nią ćwiczyłam różne wygibasy i wydaje mi się że jest dobrze - ostatnio żaden z lekarzy nie dostrzega napięcia. Choć mi się wydaje, że Magda też ma większe napięcie w barkach, bo często jeszcze jak jest w pionie, to odgina łapki do tyłu. Ale jak jest czymś zajęta to bawi się normalnie. Na brzuchu samolota nie robi, bo podpiera się na rączkach (ale nie na dłoniach, tylko na przedramionach), i sięga sobie sama po zabawki czy co tam chce. Czasem zdarzy jej się nogi podwinąć do góry i robić kołyskę na brzuchu, ale to bardzo rzadko. No ale niestety dupsko ciągle za ciężkie i nie chce iść w górę. 
i ni chroma nic nie mowi. Wyjezdzili juz cala polske i jeszcze dalej by sprawdzic co mu... I mu nic. I badz tu madry...Czekaja na "ten" moment hahaha a maly sobie z tego nic nie robi widac...