reklama

Mali odkrywcy ...

Siwucha, przykro mi, że odebrałaś te żarty jako atak na Ciebie
Nie było moim zamiarem obrażanie Cię. I nie wydaje mi się, żeby którakolwiek znas chciała tu na forum kogoś obrażać. Wydaje mi się, że wręcz przeciwnie...

Efilo, a Zosia jest debeściara i tak. No pomyśl, prawie miesiąc różnicy między Karolką a Zosią ....

reklama
Siwucha - SUPER!!! :tak::tak::tak:

A ortopede i tak dzisiaj wypytam :tak:

A o tym wylewie to coś pisałaś na forum? Bo ja nic nie kojarze a to poważna sprawa i raczej bym się przejęła :baffled: O co w ogóle chodzi z tym wylewem? Mam nadzieję że się nie pogniewasz że tak wypytuję ale brzmi bardzo groźnie. A w ogóle to już wszystko w porządku?

Widzę, że rozbawiło Was atakowanie mnie...no cóż chciałam przekazac informacje od zaufanych ludzi i wykształconych, mogę wiecej tego nie robic...Wiktor jest pod stałą opieką fizjoterapeutów i neurologów(różnych) i to od nich mam takie dane...myślałam, że inaczej to przyjmiecie
to nie było do ciebie:zawstydzona/y: po prostu to, co mówią specjaliści to jedno, a to co pokazuje życie to drugie
i nie bierz za dużo do siebie:tak:
A o tym wylewie to coś pisałaś na forum? Bo ja nic nie kojarze a to poważna sprawa i raczej bym się przejęła :baffled: O co w ogóle chodzi z tym wylewem? Mam nadzieję że się nie pogniewasz że tak wypytuję ale brzmi bardzo groźnie. A w ogóle to już wszystko w porządku?
ja też nie kojarzę:no: chyba zostawiłaś to dla siebie?

A ja pamietam jak Siwucha wpominala o wylewie Wiktorka...chyba pamietam,bo po dzisiejszej nocy juz niczego nie jestem pewna.Umieram ,padam na pysk,wymiekam a moj kartofel niezmordowany:no::wściekła/y::-(

Pewnie zapomniałyście, pisałam o wylewie zaraz po narodzinach Wiktorka, wtedy jak wszystkie pisałyśmy o wzmożonym napięciu mięśniowym itp.
No teraz z tego co lekarze mówią nie powinno być śladu po wylewie, ale rehabilitujemy to wzmożenie Wiktora cały czas i ma lekki poślizg w fizycznych osiagnięciach tj. jeszcze nie siada(samodzielnie), nie raczkuje choć coś tam sobie próbuje ale jest jeszcze na to czas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry