Siwucha - ja sie zgadzam z Efilo. Przesledzialam caly watek i tez nie mysle by to co dziewczyny pisza bylo personalne. Naprawde.
Efilo - Zosia super! W ogole mi sie wydaje, ze ci rosnie duzaa indywidualistka i niesamowicie inteligentna dziewczynka. Serio. Choc znawca nie jestem;-)
Dzaud - musze cie zmartwic, ale Suri moze swobodnie z Madzia na zawody startowac... Ja mam dosc krzykow, gadania, sapania, OOPPPOOWIADANIA. Jak spi rozkoszuje sie cisza. SERIO. Nie mam jej wiele. Niestety nie mam kamery by to nagrac. Ale w realu sie zobaczy ;-)
Suri tez zaczyna chodzic - nie lubi lezec - musze z nia chodzic i ja podtrzymywac...
Bola mnie od tego rece to jest raz. A dwa to... No jak same piszecie staram sie nie zachecac jej do tego...
Cos z tym raczkowaniem nie teges. Nie widze by Suri sie do tego palilo choc dzis tez pierwszy raz zrobila "pieska". No moze to jakis znak.
Ale musze wam powiedziec, ze jestescie wiedzmy hahaha;-)
Ale to wlasie chyba taka cecha polakow...(bez urazy) bo wlasnie jak mieszkalam w PL to mnie wkurzalo, ze kazdy mial 150 tys. uwag i rad dla mnie. Ale zeby np. szczerze powiedzial mi cos milego ...eee eee...
Mimo, ze w glebi duszy czlowiek jest zazdrosnym stworzeniem i chce wszystko jak najlepsze dla siebie...Hmm nauczmy sie cieszyc czyims "osiagnieciem" i szczesciem. To jest dopiero sztuka! To apropos oglnie zauwazylam. Ale nawiazuje do Efilo.
To tak na marinesie. Sorki