reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
hej mamuski
mój syncio dzisiaj kończy 5 miesiecy z bilansem 3 ząbków na dole- idą mu w ekspresowym tempie :) a to moja malota wcinająca kaczora:p

Hej dzięki za gratulacje..:-)
Znowu pogoda do niczego, ale na spacerek się wybieramy chociaż krótki :tak:
Aniu- fajnie że u ciebie chociaż pogoda dopisuje, jeszcze raz miłego wypoczynku. Twoja Natalcia to mały głodomorek cały słoiczek zjada :szok: moja to tylko niecałe pół słoiczka chce a później to już pluje :no:.
Moniczko- Mati jest kochany, i gratuluje trzeciego ząbka, ale szybko idą :szok:.
Wiolu- jak egzamin mam nadzieje że wszystko skączyło się dobrze :-).
Zmykam na spacerek za chwilę .
Miłego dnia życzę.

JAGODA fajnie, że tak wyszło z fotkami:) Będzie pamiątka:tak:I te ząbki... miodzio:) A goście, ech lepiej nie mówić:) Jak wrócę z urlopu też planujemy chodzić na basen z naszymi smerfetkami:)

DOROTKA skąd Ty masz siłę na te zabawy burakami???:szok: No i czas... Fajnie, że Emi wciąga buraczki, samo zdrowie:)

WIOLA powodzenia... 3mam kciuki:happy:

MIKUSIA czas leci a żabki rosną :) Kozacko:)

ANIU odpoczywaj i też korzystaj ze słonka:) Gratulacje dla Nastki za pojemność brzuszka:tak:

A u mnie urlop zbliża się do konca i nawet cieszę się, że wracam do wrocka... Juz się stęskniłam za domem. Moje smerfetki dzisiaj dostały dynie z ziemniaczkiem i na podwieczorek dynie z jabłuszkiem. No i się wczytało jedzonko:happy: A bałam się, że nie będą chciały tego jeść:-p
Tu już widać jesień... pogoda w kratkę, raz słonko, raz deszczyk... ale ogólnie jest ciepło. Aha i listki żółkną, ech:eek:
Wykorzystujcie jeszcze ostatnie podrygi lata:)

Aniu super,że pogoda się poprawiła.I witaj chociaż krótko;-).Natalka woli konkrety:-),nie chciałaś jej dać kotleta to przynajmniej zje słoiczek obiadku:-D.
Monika już trzy ząbki:szok::-),świetnie,że be problemu idą.Mati śliczny chłopaczek:-)
Wiola pisz co z egzaminem,jesteśmy z tobą.
Za godzinkę będę już miała moje dzieci w komplecie w domu:-).Emilka jednak preferuje zupki z buraczkiem,zjada po 60ml,więcej niestety nie bo zaczyna pluć a to jej sie baaardzo podoba:rofl2:.
Pozdrawiam i zmykam szykować jakąś kolacyjkę,wcześniej nie dałam rady bo Emi coś po rehabilitacji mi marudziła(nie lubi ćwiczyć:no:).A dziś p rehabilitantka stwierdziła,że wg niej prawa rączka w obojczyku musiała być wywichnięta albo nawet złamana przy porodzie,bo jest zaruchliwa :crazy: i odchyla się zawsze mocno do tyłu przy każdym możliwym ruchu tak jakby Emi nie potrafiła nad nią zapanować.Ale pociecha,że da radę ją wyćwiczyć:-).

uciekam spac,tylko na chwile,gratulacje dla dzidziusiow za ich postepy!!!!!!!!!!!
u mnie ze sloiczkami coraz lepiej:)))))
soczek pije lyzeczka
dobranoc:)))

DOROTKA napisz jak po powrocie dzieci... Fajnie je miec z powrotem? A Emi szaleje, oj idzie jak burza i do tego plucie:)
A na rehabilitacji nieźle sie porobiło:szok: oby było wszystko oki:)

reklama
Justyś biedulo stęskniona:-),dobrze już mieć chłopa swojego przy sobie;-).
Buraki teściowa ugotowała w parniku:-),obrała jeszcze na dworze wielkiej wannie a dalej to juz ja się zjęłam przetwarzaniem:cool2:.Do tego dobra rzecz mieć elektryczną maszynkę do rozdrabniania warzyw,robota idzie wtedy szybciej i przyjemniej:happy:

Dzieci przyjechały szczęśliwe i stęsknione:-D:szok::szok:Do tego stopnia,że jeszcze nie mogą zasnąć:rofl2:,oglądają książeczki czy nic się w nich nie zmieniło:cool2:,Nikodem do łóżka poszedł ze swoimi autkami:laugh2: a Sara z wielką pandą:laugh2:.Najlepsze jest to,że Emilka się obudziła jak przyjechali(22h) i tak się cieszyła,gadała,kopała jak zobaczyła rodzeństwo:-D:-D:-D.Dopiero zasypia ponownie:eek:.
Idę jeszcze się ochlapać i kładę się spać,może jak dzieci zobaczą,że mama też się kładzie to zasną.
Spokojnej nocy życzę wszystkim.
Marzenka widzisz jak Juleczka smakoszem została:-).

Do góry