Jezu jak dobrze, że juz czwartek!!! Padam na ryj! Kurde! Musze wysilać mózg w robocie. Czas wakacji dla myslenia sie skonczył. Jednak dzieci nie wymagały ode mnie takiego wysiłku mózgowego

;-) Ale i tak sie ciesze, że pracuje
DORKA jak sie dzisiaj czujesz?? Mam nadzieje, ze juz lepiej i że wirusy odpuściły

HANIU ten net jest straszny! Najpierw przenosił choróbska z dziecka na dziecko, a teraz na matki! Masakra jakaś... Ja nie mam czasu chorowac!
ANIA dobrze, że mąż poszedł po rozum do głowy! Jak on moze denerwować taka fajną żonke??

Dobrze, że przynajmniej umie sie przyznac do błedu
A H&M to chyba jeden z fajniejszych sklepów

Uwielbiam tez C&A, Orsay, Cubuś

Zresztą.. ja lubie wszystkie sklepy (prawie!):-)
Dobra. Teraz moge wam napisac jaką działkę dostałam w księgowości

Nie powiem, że jest lekko i łatwo ale jestem bardzo zadowolona. Tak jak pisałam musze myslec w pracy i mam kazdy przypadek inny. A zajmuje sie rozpisywaniem zwrotów składek ubezpieczeniowych z kredytów gotówkowych i konsolidacyjnych. Z tego co wiem, to jest jedna z trudniejszych działek i w zasadzie po dwóch dniach pracy jestem w stanie zrobic tyle dyspozycji zwrótów i odpisów, co dziewczyna która sie tym zajmuje od kilku ładnych miesiecy

No i powiedziała mi, ze jest ze mnie dumna! Taki ze mnie KROPEK (bo każdy "nowy" jest kropkiem do przygarniecia przez kogoś)

Pon i wt siedziałam i sie w zasadzie nudziłam ale wczoraj powiedziałam pannie, która mnie przygarneła, żeby mi powiedziała o co kaman i dała coś do zrobienia. A dzisiaj juz sama hasałam po kilku systemach. To by było tyle o pracy

Teraz musze pochwalic moje dzieci i ich "opiekunki". A wiec dziewczyny zużywają po 3 pieluszki dziennie bo większość akcji jest załatwiana na nocniku. Jak coś chcą, to ida w strone łozeczek i wyjmują spod nich nocniki i wtedy trzeba je wysdzic

Także zużycie spadło z ok 14-16 pieluch na 6-8 na dobe

)) Jestem przeszczęsliwa z tego powodu!;-)
No i udało mi sie jakoś zorganizować dzien i zakupy. Wszystko jest inaczej niz dotychczas ale dajemy rade. MYSLAŁAM, ŻE BEDZIE GORZEJ..
Dobra, koniec zamulania!
Pozdrawiam was cieplutko i obiecuje, że was nie opuszcze