reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zielona, drogo tam u Was Traveller INFANT szelki smycz plecak 3w1 OCHRONA! (1340529923) - Aukcje internetowe Allegro

A ja myślałam o czymś takim Opaska smycz na nadgarstek, Reer (1344627839) - Aukcje internetowe Allegro, bo Większa wykazywała dużą niechęć do chodzenia za rękę, jeśli nie mogła sama pchać wózka. Na szczęście przeszło :-) Tym, które się zarzekają, że "na pewno nie" gwarantuję, że przy dwójce z niedużą różnicą wieku będą myśleć w jaki sposób starsze ograniczyć

Moja też ma zabawkę z biedy, tygryska. Czy wy też nie możecie odczepić tego dodatkowego kółka? Śrubka się stępiła. I teraz nie można tego dokręcić. :-(

A propos kupowania zabawek. Slyszalyscie o podszywaniu sie chinczykow pod znak certyfikatu CE? Wymyslili swoj wlasny znaczek China Export, ktory jest bardzo podobny do europejskiego certyfikatu. Szczegoly mozna znalezc np. tutaj:
Co oznacza znak CE umieszczany na produktach? Uwaga na fałszywy znak bezpieczeństwa użytkowania. - Biznes - Aktualności budowlane - budnet.pl

Ja po tej informacji zaczelam dokladnie przygladac sie co zabawkach jest namalowane.

szczyt...

u nas dziadzio dostał zlecenie na biedronkową gąsieniczkę i już ją kupił czekamy na dostawę ;-)

czego ci chińczycy nie wymyślą porażka !!!:szok:

Ulanka, ja juz od dawna oczy na forum wyplakuje, ze tutaj nie dosc, ze zarobki marne, to wszystko 3 razy drozej niz w Europie czy za polnocna miedza. Dobrze chociaz, ze jak jest goraco to jesc sie nie chce...

Sprawdzilam cene tego ostatniego plecaczka, i kuzwa, wychodzi prawie 30 dolcow. Szczyt!

reklama
Dobra, Pola ma juz kupiona zabaweczke z Biedy. Slimaczka jesli dobrze zrozumialam.

W czwartek idzie paczka, wiec jak macie jeszcze jakies namiary jakies na promocje - dajcie znac :-)
A my mamy pomarańczowego kotka i jeszcze misia za 24,99zł - taki duży, pluszowy, z czapką robioną na drutach i kamizelką, wyglądaj jak ze starej dobranocki:-) Niestety na www go nie pokazali, są za to 3 inne.

Do góry