reklama
Jeszcze jedno jak ktoś ma super-pharm to jest promocja na sporo kosmetyków dziecięcych.
GAZETKA SP: LUTY
GAZETKA SP: LUTY
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
dziewczynki znalazłam na allegro taki biustonosz
STANIK BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 85C (75 80 90 C D) (902414791) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda ok jest w 3 kolorach i cena to niecałe 13 zł podczas gdy canpol babies liczy sobieok 33 zl,
poza tym ten sprzedawca ma notke że w razie niedoopasowania mozna na swoj koszt odeslac i wymienic
a koszt wysylki to 5 zl
chyba zaryzykuje bo za taka kase to warto, kupilabym sobie 3 w cenie jednego i jakby co wymienie
STANIK BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 85C (75 80 90 C D) (902414791) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda ok jest w 3 kolorach i cena to niecałe 13 zł podczas gdy canpol babies liczy sobieok 33 zl,
poza tym ten sprzedawca ma notke że w razie niedoopasowania mozna na swoj koszt odeslac i wymienic
a koszt wysylki to 5 zl
chyba zaryzykuje bo za taka kase to warto, kupilabym sobie 3 w cenie jednego i jakby co wymienie
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
jednak odwoluje poprzednia wypowiedz, sprzedawca nie mial begatywów ale przeczytalam neutralne komentarze i podobno szwy drapia itp i wole jednak kupic ze dwa z canapol przynajmniej mam sprawdzone tylko kupie chyba troche mniejsze niz z Hania bo tamte jakies takie wielkie teraz w obwodzie mam jak je mierze, no i sa poplamione tak ze sie nei nadaja juz do noszenia
No to widzę, że wy też już dużo macie dla maluszków i dla siebie:-)
Ja wczoraj kupiłam małej koszulki, zwykłe białe, zapinane na boku, wzięłam 2 sztuki rozmiaru 56 i jedną 62. I kupiłam też proszek i płyn z Loweli bo babka w sklepie powiedziała mi, że jest tańszy od Jelpa a bardzo dobrze się sprzedaje. Kupiłam oczywiście najmniejsze opakowanie i zobaczymy czy się sprawdzi. Może któraś z was używała?? I powiedzcie mi jak pierzecie rzeczy dla dzidzi??W pralce czy ręcznie??i czy potem płukacie wszyskie w płynie??Proszę o rady
Upralam czesc najmniejszych ciuszkow recznie w platkach mydlanych, ale nowa dostawe juz w plynie Dzidzius w pralce, a wieksze rozmiary w proszku Dzidzius tez w pralce. Mnie sie wydaje, ze te plyny do plukania sa powyzej 3 miesiaca... Zreszta im mniej chemii tym lepiej

Ja chce kupic tutaj, na poczatek starcza mi dwa, chciałabym TEN DRUGI I CZWARTYAkcesoria dla mamy >> Biustonosze - Smyk - Sklep internetowy. Naszczęscie ten sklep jest z mojego miasta wiec raczej pojade poprzymierzac

Wronka - ten w kropeczki jest cudny.. ostatnio tęsknym okiem spoglądałam na wystawy sklepów z bielizną.. ahhh te koronki, fiszbinki, małe majteczki.. teraz czuje się taka jakaś bezpłciowa, bo liczy się wygoda.. ma być duże i miękkie.. straszne...

Wronka - ten w kropeczki jest cudny.. ostatnio tęsknym okiem spoglądałam na wystawy sklepów z bielizną.. ahhh te koronki, fiszbinki, małe majteczki.. teraz czuje się taka jakaś bezpłciowa, bo liczy się wygoda.. ma być duże i miękkie.. straszne...![]()
No ja niestety miekkich nie lubie

reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
rzeczywiście widzę, że w super pharmie super promocje na kosmetyki
hipp, bubchen, nivea... i te staniki canpol babies również w promocji
chyba się wybiorę
Wronka piękny ten w kropeczki, ale ja nigdzie takiego u nas nie widziałam
hipp, bubchen, nivea... i te staniki canpol babies również w promocji
chyba się wybiorę
Wronka piękny ten w kropeczki, ale ja nigdzie takiego u nas nie widziałam
Podziel się: