reklama
Proszę bardzo, sekundę to trwało;-)
BENEFIT = BIUSTONOSZ DO KARMIENIA EKO KROPKI 80 I (918286941) - Aukcje internetowe Allegro
BENEFIT = BIUSTONOSZ DO KARMIENIA EKO KROPKI 80 I (918286941) - Aukcje internetowe Allegro
Fajnie dzięki za namiarykici69 w leroy merlin te same lampy są zdecydowanie tańsze sama zobacz Plafon TIMEO - Dziecięce lampy wiszące, Świat Dziecka w Leroy Merlin więc jeżeli masz gdzieś pod bokiem ten sklep to tam jest spory wybór
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
bardzo podoba mi sie ten biustonoszProszę bardzo, sekundę to trwało;-)
Wronka chyba tez taki kupila
ja mam juz dwa z amazonki ale moze jeszcze sie skusze na jeden... hmmm?
ten biustonosz jest naprawde sliczny, ma ktoras go?? jest wygodny?? nie kluje ta koronka? chyba tez sobie go zamowie, talko nadal nie wiem jaki rozmiar...Proszę bardzo, sekundę to trwało;-)
pochwale sie Wam, ze w koncu zamowilismy fotelik samochodowy: mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety i jeszcze kilka drobiozgow. Maja przywiesc w nast tyg. Kamien z serca:-)
eszcze "tylko" wozek zostal
ale tego chyba wogole nie kupimy i juz mnie cos trafia, ze dzieciatko sie urodzi i nie bedzie mialo czym jezdzic
eszcze "tylko" wozek zostal

kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
nieeee...dziewczyny, czy myślałyście o jakiś urządzeniach monitorujących oddech dziecka ??
jak dla mnie to zbędny gadżet
to przy wczesniakach jest bardziej potrzebne albo jak coś z serduszkiem nie tak
tak damo jak nie kupowałam detektora tętna płodu tak i bez tego się obejdzie
reklama
Podziel się: