reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
hehe znam to, rodzinka mojego meza... tez sie teraz pytaja czego mi brakuje (choc dobrze mnie znaja i zauwazyli ze mam wszystko) - jakos wczesniej sie nie pytali...a teraz zdziwieni ze mam juz wszystko, powiedzialam zeby mi dali kase...pewnie sie zrzuca po 20 euro:baffled:

Powiedz żeby Ci kupowali pieluchy . Tego nigdy nie za wiele :)

no pieluchy to swietny pomysl na prezent
rozmiar 3 tak jak mówi Agnieszka
kasa idzie na nie jak woda
tylko żeby trafic na takie któe nieuczulaja
mysle ze oryginalne pampki najbezpieczniejsze
chociaz roznie to bywa
zawsze mozna potem komus odsprzedac jakby co

Beti nie wiem chyba tak... zresztą ona ma już 3 lata. Szukałam choćby podobnej teraz ale nigdzie nie ma nic nawet zbliżonego... niby sa ze śwaitełkiem i melodyjkami ale kurcze jakieś takie... brzydkie delikatnie mówiąc.
Te 3 lata temu chyba na allegro znalazłam taką ale już nie pamiętam...

reklama
Ja kupiłam az 6 paczek newbornów po 42 sztuki - ale mam nadzieję, ze sie zużyje. Najważniejsze, że nie trzeba potem latać. a oryginalne pampersy wbrew pozorom powoduja sporo uczuleń niestety.

Do góry