reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziekuje dziewczynki za mile slowka!
Juz dodaje linki:
BAJECZNIE KOLOROWE KARUZELKI Z POZYTYWKĄ 6 WZOROW (951271365) - Aukcje internetowe Allegro

w sumie wszytskie te rzeczy zakupilam u tego samego sprzedawcy z wyjatkiem lozeczka..
Takze pobuszujcie u niej
Ma tanio i fajne rzeczy

Aha i dzieki za rady dotyczace chodzika nawet nie wiedzialam,ze jest taki zly a wogole nie zdazylam o nim jeszcze poczytac opini..
Nie ma to jak pomoc kojezianek !

Dobranocka!!!!

Ilonka o chodziku dobrze dziewczyny napisały. A łóżeczko rewelka. Co do materaca to będzie super... Ja mam od tego sprzedawcy materac do Jankowego łóżka i jest bomba. także polecam tego allegrowicza.

To ja sie pochwale, ze wczoraj kupilam troche uzywanych zabawek :-D
Zestaw 16 sztuk CHICCO,FISHER-PRICE,SIMBA i inne (958036480) - Aukcje internetowe Allegro

Szukalam na allegro pozytywki i znalazlam taki zestaw z dwiema pozytywkami i jeszcze grzechotkami i gryzaczkami - mysle, ze za taka cene to nie przeplacilam ;-) Zastanawiam sie tylko jak sie czysci plastikowe zabawki?

" troche to krepujace ale trzeba se zakupić w aptece czopki glicerynowe" napewno się przydadzą !!! dzwoniła do mnie siostra ktora wlasnie tydz temu miala cc i mówi ze bez tego to w toalecie ciezko, ze boli i ciagnie .
pewnie Was nie oświeciłam ale przypominam jakby która zapomniala o takich wynalazkach dla siebie.

To ja spytam tak..... jak sie przed cc ma lewatywe, to potem tak szybko sie znowu chce do kibelka po operacji, ze rana jeszcze boli?
:confused::sorry2:

Hej dziewczynki, oto lozeczko ktore zakupilam do Dublina, trafilam na dobra okazjebo z materacem gryka pianka kokos i tylko 200 zl z przesylka...a lozeczko moze miec rowniez forme kolyski...
ŁÓŻECZKO DIISNEY2 MATERAC KOKOSGRYKA KOŁYSKA (964777065) - Aukcje internetowe Allegro

Fajne lozeczko i cena bardzo przystepna :-D Ja mam takie: 4B Klupś ŁÓŻECZKO RADEK II SZUFLADA KOŁYSKA (962140476) - Aukcje internetowe Allegro tez jest z kolyska i fajnie sie buja, ale zamiast czwartego poziomu ma szuflade (ktora juz jest wypchana zapasem pieluch :szok::-D)

Wczoraj rozmawiałam ze szwagierką o wyjściu ze szpitala. Chciałam zabrac dziecko w foteliku. Ale ona doradzała mi, żeby dziecko dać do gondolki i tak przewieść do domu samochodem :confused:

TEOREATYCZNIE daloby sie dziecko wiezc w gondolce - wozek chicco trio tour sprzedawany jest z baza do fotelika ORAZ gondolki. Ale czy to jest zgodne z przepisami polskiego kodeksu drogowego - nie wiem.

Ilonka, sliczne rzeczy! Co do chodzika, to popieram inne dziewczynki :baffled:

któraś z dziewczyn mówiła, że na allegro nie mogła znaleźć śpioszków Tygryskowych... no to wrzucam bo znalazłam :-)
TYGRYSEK pajacyk FIRMY DISNEY r.68 ( 6-9 mies) (959918774) - Aukcje internetowe Allegro

No to Amorek moglaby kupic tego tygrysa i prosiaczka, do ktorego dalam linka przedwczoraj, i mialaby super parke blizniat
:-D

olapolap - dzizus! ale fajna aukcje wygralas! tyle rzeczy i tak tanio! no super! a wlasnie takie cos (te grzechotki) co sie na wozek zaklada to by mi sie tez przydalo, jak to wogole sie nazywa?
lozeczko tez sliczne

olapolap - dzizus! ale fajna aukcje wygralas! tyle rzeczy i tak tanio! no super! a wlasnie takie cos (te grzechotki) co sie na wozek zaklada to by mi sie tez przydalo, jak to wogole sie nazywa?
lozeczko tez sliczne

Dziekuje :-D Widze, ze na pytanie odpowiedziala Ci posrednio Agnieszka

Ola ja gryzaki i wszytko co plastikowe wrzuciłam do wrzątku na 5 minut... resztę wyprałam w pralce na 40 st. w loveli i dałam dodatkowe płukanie

a aukcja super ci się udało wygrać :-)

Oooooo :-D Tak tez i ja uczynie jak juz przyjda do mnie zabawki

reklama
Do góry