reklama
Ilona1985
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczynki za mile slowka!
Juz dodaje linki:
BAJECZNIE KOLOROWE KARUZELKI Z POZYTYWKĄ 6 WZOROW (951271365) - Aukcje internetowe Allegro
w sumie wszytskie te rzeczy zakupilam u tego samego sprzedawcy z wyjatkiem lozeczka..
Takze pobuszujcie u niej
Ma tanio i fajne rzeczy
Aha i dzieki za rady dotyczace chodzika nawet nie wiedzialam,ze jest taki zly a wogole nie zdazylam o nim jeszcze poczytac opini..
Nie ma to jak pomoc kojezianek !
Dobranocka!!!!
Juz dodaje linki:
BAJECZNIE KOLOROWE KARUZELKI Z POZYTYWKĄ 6 WZOROW (951271365) - Aukcje internetowe Allegro
w sumie wszytskie te rzeczy zakupilam u tego samego sprzedawcy z wyjatkiem lozeczka..
Takze pobuszujcie u niej
Ma tanio i fajne rzeczy
Aha i dzieki za rady dotyczace chodzika nawet nie wiedzialam,ze jest taki zly a wogole nie zdazylam o nim jeszcze poczytac opini..
Nie ma to jak pomoc kojezianek !
Dobranocka!!!!
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ilonka o chodziku dobrze dziewczyny napisały. A łóżeczko rewelka. Co do materaca to będzie super... Ja mam od tego sprzedawcy materac do Jankowego łóżka i jest bomba. także polecam tego allegrowicza.
To ja sie pochwale, ze wczoraj kupilam troche uzywanych zabawek 
Zestaw 16 sztuk CHICCO,FISHER-PRICE,SIMBA i inne (958036480) - Aukcje internetowe Allegro
Szukalam na allegro pozytywki i znalazlam taki zestaw z dwiema pozytywkami i jeszcze grzechotkami i gryzaczkami - mysle, ze za taka cene to nie przeplacilam ;-) Zastanawiam sie tylko jak sie czysci plastikowe zabawki?
To ja spytam tak..... jak sie przed cc ma lewatywe, to potem tak szybko sie znowu chce do kibelka po operacji, ze rana jeszcze boli?

Fajne lozeczko i cena bardzo przystepna
Ja mam takie: 4B Klupś ŁÓŻECZKO RADEK II SZUFLADA KOŁYSKA (962140476) - Aukcje internetowe Allegro tez jest z kolyska i fajnie sie buja, ale zamiast czwartego poziomu ma szuflade (ktora juz jest wypchana zapasem pieluch 
)
TEOREATYCZNIE daloby sie dziecko wiezc w gondolce - wozek chicco trio tour sprzedawany jest z baza do fotelika ORAZ gondolki. Ale czy to jest zgodne z przepisami polskiego kodeksu drogowego - nie wiem.
Ilonka, sliczne rzeczy! Co do chodzika, to popieram inne dziewczynki
No to Amorek moglaby kupic tego tygrysa i prosiaczka, do ktorego dalam linka przedwczoraj, i mialaby super parke blizniat

Zestaw 16 sztuk CHICCO,FISHER-PRICE,SIMBA i inne (958036480) - Aukcje internetowe Allegro
Szukalam na allegro pozytywki i znalazlam taki zestaw z dwiema pozytywkami i jeszcze grzechotkami i gryzaczkami - mysle, ze za taka cene to nie przeplacilam ;-) Zastanawiam sie tylko jak sie czysci plastikowe zabawki?
" troche to krepujace ale trzeba se zakupić w aptece czopki glicerynowe" napewno się przydadzą !!! dzwoniła do mnie siostra ktora wlasnie tydz temu miala cc i mówi ze bez tego to w toalecie ciezko, ze boli i ciagnie .
pewnie Was nie oświeciłam ale przypominam jakby która zapomniala o takich wynalazkach dla siebie.
To ja spytam tak..... jak sie przed cc ma lewatywe, to potem tak szybko sie znowu chce do kibelka po operacji, ze rana jeszcze boli?

Hej dziewczynki, oto lozeczko ktore zakupilam do Dublina, trafilam na dobra okazjebo z materacem gryka pianka kokos i tylko 200 zl z przesylka...a lozeczko moze miec rowniez forme kolyski...
ŁÓŻECZKO DIISNEY2 MATERAC KOKOSGRYKA KOŁYSKA (964777065) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne lozeczko i cena bardzo przystepna

Wczoraj rozmawiałam ze szwagierką o wyjściu ze szpitala. Chciałam zabrac dziecko w foteliku. Ale ona doradzała mi, żeby dziecko dać do gondolki i tak przewieść do domu samochodem![]()
TEOREATYCZNIE daloby sie dziecko wiezc w gondolce - wozek chicco trio tour sprzedawany jest z baza do fotelika ORAZ gondolki. Ale czy to jest zgodne z przepisami polskiego kodeksu drogowego - nie wiem.
Ilonka, sliczne rzeczy! Co do chodzika, to popieram inne dziewczynki

któraś z dziewczyn mówiła, że na allegro nie mogła znaleźć śpioszków Tygryskowych... no to wrzucam bo znalazłam :-)
TYGRYSEK pajacyk FIRMY DISNEY r.68 ( 6-9 mies) (959918774) - Aukcje internetowe Allegro
No to Amorek moglaby kupic tego tygrysa i prosiaczka, do ktorego dalam linka przedwczoraj, i mialaby super parke blizniat

AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ola ja gryzaki i wszytko co plastikowe wrzuciłam do wrzątku na 5 minut... resztę wyprałam w pralce na 40 st. w loveli i dałam dodatkowe płukanie
a aukcja super ci się udało wygrać :-)
Justa a tu coś dla ciebie... buszuj :-) na zdrowie
http://www.allegro.pl/17309_do_wozka.html?order=p
Justa a tu coś dla ciebie... buszuj :-) na zdrowie
http://www.allegro.pl/17309_do_wozka.html?order=p
Ostatnia edycja:
olapolap - dzizus! ale fajna aukcje wygralas! tyle rzeczy i tak tanio! no super! a wlasnie takie cos (te grzechotki) co sie na wozek zaklada to by mi sie tez przydalo, jak to wogole sie nazywa?
lozeczko tez sliczne
Dziekuje

Ola ja gryzaki i wszytko co plastikowe wrzuciłam do wrzątku na 5 minut... resztę wyprałam w pralce na 40 st. w loveli i dałam dodatkowe płukanie
Oooooo

reklama
polecam ciuszki dla dzieciaczków
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5026408&nolimit=1&order=t
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5026408&nolimit=1&order=t
Podziel się: