reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

elvie to dobrze że mała zasypia przy karuzeli przynajmniej masz sposób na nią . Ja tak ole kłade i też zaraz kima mi sie wydaje że to nie kwestia nawet tej muzyki tylko kręcących się zwierzatek itp ,

reklama
elvie to dobrze że mała zasypia przy karuzeli przynajmniej masz sposób na nią . Ja tak ole kłade i też zaraz kima mi sie wydaje że to nie kwestia nawet tej muzyki tylko kręcących się zwierzatek itp ,

taaaaaaaaaaa dziecko oczopląsu dostaje :-)
Marek ma tak jak się huśta...patrzy ciągle w jeden punkt gdzieś na bok huśtawki (w zależności od fanaberii na prawo lub na lewo) i po 5 minutach takiego patrzenia odpływa... jednostajnie ruchy usypiają...

ja jestem w szoku po ostatniej wizycie - Mloda nosi rozmiar 68 (bo nic jej sie na brzuchu grubasowi nie miesci :-)
wazy prawie 6,5 kg i - UWAGA - ma 59 cm długości. Czyzby sie szykował kurdupel jak mama? (160)??????

Forget- się uśmiałam- jaki kurdupel???
Katik- zastrzelę! Ja właśnie szpilek na ślub brata szukam :-D

I z innej beczki- czy któraś wie czy w Mothercare są już promocje kolekcji letniej? We Wro 2 tyg. temu zaczęli obniżać, ale to tak nieśmiało, czekam na jakis bardziej spektakularny ruch z ich strony :-D

No i jak z innymi markami i promocjami- Aniam Ty w te klocki jesteś oblatana :-D że w Tesco to już wiem...

Katik na naukę nigdy nie jest za późno :-D:tak:.
Szpile to mój żywioł, mając 152 cm wzrostu nie mam wyjścia :tak:
Te z czerwoną podeszwą no normalnie zajebczaste! No i klasyczne czółenka też ładne :)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja właśnie z zakupów wróciłam, kupiłam sobie dwie pary bucików w quazi, jeszcze jedne chciałam ale rozmiaru już nie było, a takie śliczne balerinki były. Bardzo lubię ten sklep, gdybym była sama, a nie z B, to pewnie jeszcze dwie pary więcej bym kupiła;-)

Do góry