reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
elvie to dobrze że mała zasypia przy karuzeli przynajmniej masz sposób na nią . Ja tak ole kłade i też zaraz kima mi sie wydaje że to nie kwestia nawet tej muzyki tylko kręcących się zwierzatek itp ,
taaaaaaaaaaa dziecko oczopląsu dostaje :-)
Marek ma tak jak się huśta...patrzy ciągle w jeden punkt gdzieś na bok huśtawki (w zależności od fanaberii na prawo lub na lewo) i po 5 minutach takiego patrzenia odpływa... jednostajnie ruchy usypiają...
Katik
...jestem mamą...
Gdybym tylko umiala na takich szpilach chodzic, kupilabym z 5 par. Cena powala, a buty przefantastycznie zajebiste
Christian Louboutin
Christian Louboutin
Forget-me-not
Fanka BB :)
ja jestem w szoku po ostatniej wizycie - Mloda nosi rozmiar 68 (bo nic jej sie na brzuchu grubasowi nie miesci :-)
wazy prawie 6,5 kg i - UWAGA - ma 59 cm długości. Czyzby sie szykował kurdupel jak mama? (160)??????
wazy prawie 6,5 kg i - UWAGA - ma 59 cm długości. Czyzby sie szykował kurdupel jak mama? (160)??????
Gdybym tylko umiala na takich szpilach chodzic, kupilabym z 5 par. Cena powala, a buty przefantastycznie zajebiste
Christian Louboutin
mnie najbardziej podnieca ta czerona podeszwa.....
aniez
I z innej beczki- czy któraś wie czy w Mothercare są już promocje kolekcji letniej? We Wro 2 tyg. temu zaczęli obniżać, ale to tak nieśmiało, czekam na jakis bardziej spektakularny ruch z ich strony 
No i jak z innymi markami i promocjami- Aniam Ty w te klocki jesteś oblatana
że w Tesco to już wiem...

No i jak z innymi markami i promocjami- Aniam Ty w te klocki jesteś oblatana
że w Tesco to już wiem...sospettosa
Katik na naukę nigdy nie jest za późno 
.
Szpile to mój żywioł, mając 152 cm wzrostu nie mam wyjścia
Te z czerwoną podeszwą no normalnie zajebczaste! No i klasyczne czółenka też ładne

. Szpile to mój żywioł, mając 152 cm wzrostu nie mam wyjścia

Te z czerwoną podeszwą no normalnie zajebczaste! No i klasyczne czółenka też ładne
Ostatnia edycja:
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
a ja właśnie z zakupów wróciłam, kupiłam sobie dwie pary bucików w quazi, jeszcze jedne chciałam ale rozmiaru już nie było, a takie śliczne balerinki były. Bardzo lubię ten sklep, gdybym była sama, a nie z B, to pewnie jeszcze dwie pary więcej bym kupiła;-)
Podziel się: