reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny od czwartku w Tesco super promocje na rzeczy bobowity.
Z tego co pamiętam (mogę się o kilka groszy pomylić)
Kaszki mleczne dwie za niecałe 9 zł (jedna po 4,44)
Deserki po 1,7 (przy zakupie 6- 6 w cenie 4)
Obiadki po 3,20 (przy zakupie 6- 6 w cenie 4)

Pampersy i huggisy też w promocji :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny od czwartku w Tesco super promocje na rzeczy bobowity.
Z tego co pamiętam (mogę się o kilka groszy pomylić)
Kaszki mleczne dwie za niecałe 9 zł (jedna po 4,44)
Deserki po 1,7 (przy zakupie 6- 4 w cenie 6)
Obiadki po 3,20 (przy zakupie 6- 4 w cenie 6)

Pampersy i huggisy też w promocji :)

nie wiem czy ja mam dzisiaj ograniczenia myslowe czy miało być przy zakupie 6 - 6 w cenie 4 ?? bo 4 w cenie 6 to żaden interes ;-) no chyba że to ma być 6 zł ;-) a ja nierozgarnięta :-D

Nie ma sprawy. Tylko musiałam dokładne wskazówki otrzymać.
Jak tylko będzie co chcecie to kupię.
Lecę 16 marca, więc macie czas, aby się zastanowić

Anna - ja Ci od razu mogę napisać , leginsy dla OLi jakieś takie na 86 kolory obojetne co ci się tam spodoba - ze 3-4 pary . Jakby były jakieś ładne bluzeczki tanie takie na 86 bawełniane to ze dwie sztuki ( długi rekaw takie żeby były na przyszłą zime - byle nie białe:-D:-D.
I dla SZymka jakiś np 2pak dresów na 3-4 latka ( nexta czy coś w tym stylu ) kolory neutralne szary czarny braż itp , jednokolorowe raczej ew z jakimiś wstawkami . wiecej Ci głowy nie zawracam bo wkońcu jedziesz tam poszaleć dla was:tak:. chyba że bedziesz coś swojej kupowac i zobaczysz coś za grosze a fajnego to bierz i dla mnie:tak::tak:

W realu od czwartku w promocji:
- deserki gerber po 1.99 za sztuke,
- kaszki nestle (na zdjeciu tylko ryzowe, nie wiem czy mleczne tez) po 4.13 za sztuke
- mleko nan po 19.49 za 600g
- soczki bobofrut po 2.19 za sztuke
- jogurciki nestle drugi za 50%

Anna - ja Ci od razu mogę napisać , leginsy dla OLi jakieś takie na 86 kolory obojetne co ci się tam spodoba - ze 3-4 pary . Jakby były jakieś ładne bluzeczki tanie takie na 86 bawełniane to ze dwie sztuki ( długi rekaw takie żeby były na przyszłą zime - byle nie białe:-D:-D.
I dla SZymka jakiś np 2pak dresów na 3-4 latka ( nexta czy coś w tym stylu ) kolory neutralne szary czarny braż itp , jednokolorowe raczej ew z jakimiś wstawkami . wiecej Ci głowy nie zawracam bo wkońcu jedziesz tam poszaleć dla was:tak:. chyba że bedziesz coś swojej kupowac i zobaczysz coś za grosze a fajnego to bierz i dla mnie:tak::tak:
nie ma sprawy
Ja leginsy Alicji w primarku kupowałam, były dwupaki po 3 funty (byłam w listopadzie chyba). Jakościowo jak dla mnie są ok. Nie powyciągały się, nie zmechaciły, Młoda tak od około miesiąca w nich śmiga. Więc mam w planie właśnie takie kupić.
Za dresikami na Igora będę w next patrzeć to popatrzę i dla Szymka, tylko jeszcze przed wyjazdem zapytam o rozmiar, bo wolałabym jakbyś długość nogawek podała. Z rozmiarówkami tak różnie bywa, mój Igor ma 4,5 a czasem ma rzeczy 3/4 lata w których jeszcze śmiga, a takie na 4/5 na styk są.

SZANOWNE KWIETNIÓWKI!!!!

pragnę Was zaprosić na szoping do siebie :-D

sklep juz ruszyl, jednak wciaz pracujemy nad asortymentem, dostawcami etc.

w razie jakis pytań - walcie jak w dym :-)

www.lenetpro.pl

pozdrawiamy

pani i pan M :-)

SZANOWNE KWIETNIÓWKI!!!!

pragnę Was zaprosić na szoping do siebie :-D

sklep juz ruszyl, jednak wciaz pracujemy nad asortymentem, dostawcami etc.

w razie jakis pytań - walcie jak w dym :-)

www.lenetpro.pl

pozdrawiamy

pani i pan M :-)
No no no, gratuluję i powodzenia życzę!! I tak jak mówiłam - jak będziesz miała panache to masz już stałą klientkę;-) Zaraz idę patrzeć, co tam fajnego macie:-)

nie ma sprawy
Ja leginsy Alicji w primarku kupowałam, były dwupaki po 3 funty (byłam w listopadzie chyba). Jakościowo jak dla mnie są ok. Nie powyciągały się, nie zmechaciły, Młoda tak od około miesiąca w nich śmiga. Więc mam w planie właśnie takie kupić.
Za dresikami na Igora będę w next patrzeć to popatrzę i dla Szymka, tylko jeszcze przed wyjazdem zapytam o rozmiar, bo wolałabym jakbyś długość nogawek podała. Z rozmiarówkami tak różnie bywa, mój Igor ma 4,5 a czasem ma rzeczy 3/4 lata w których jeszcze śmiga, a takie na 4/5 na styk są.

Nie ma problemu zmierze :) i leginsy też nie białe bo ona ma takie na 5 min żarełko sobie wciera albo coś na siebie wyleje

Daga gratulacje

reklama
Daga ja kcem tą spódnicę z podwyższonym stanem, jak obejrzę dokładniej to może coś mi jeszcze w oko wpadnie! Fajne macie rzeczy tylko dlaczego tak mało! lle za przesyłkę pani Daga sobie życzy?

Do góry