reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Och, ja tez nie cierpie prania recznego. Moja pralka ma caly wachlarz programow, a i tak wszystko laduje na programie 32 min/50stopni. Pol godziny i pranie zrobione :-)

aniam super ta czapeczka! sama bym chciala taka dla mojej Oli, ja nie lubie zawiazywanych czapeczek, a ta ktora Ty kupilas juz wogole super. musze sie rozejrzec za taka u nas.

Nata zakupy super, tunika i spodenki swietne, szkoda ze ja nie zdazylam do tego sklepu, dopiero jutro bede w Olsztynie :( szkoda

mamusia kapcie super:)

co do prania to mi sie popsula pralka, czekam az B wroci zeby cos z tym zrobic, poki co nosze pranie do mamy czyli do bloku obok:)

dziewczyny jesli ktoras ma kolo siebie Textil Market to maja rajstopki Woli takie ciensze przecenione na 2.40, fajne sa bo sa cienkie ale dosc kryjace, bawełniane i ladne kolorki maja, ja kupilam Oli biale, zolte i fioletowe.byly jeszcze rozowe, zielone i niebieskie wiec moze i dla chlopcow by sie nadaly. Takie ciensze w sam raz do siekenek na imprezy urodzinowe babli:)

Ostatnia edycja:
Ja też mam ale i tak wszystko wrzucam na normalny program . I jakoś nic nie popsułam jeszcze :)

To tak jak ja. Mam ten program, ale nie używam.

Co do wózków dla lalek, to ten drugi typ, któraś z kwietniówek ma go, ale nie pamiętam która. Widziałam na fotkach.
Przyszłościowo to chyba ten 1 typ.
Bo FP to wydaję mi się na teraz. Może służyć jako pchać dla Oli.

reklama
Do góry