reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
No dobra... co do Krzeselka, to Kuba je rozmontowal, jak mial 1,5 roku 9jedno konkretnie inne przetrwaly) i teraz nogi sluza za tutki, ale on walil tymi nogami w podloge i w stolik mamuta (stolikowi po takim traktowaniu nic nie jest), jak je stary montowal i tam poszedl plastik :-D no, ale ja juz kiedys pisalam, ze mam utalentowane dzieci, jest to swietna ekipa... demontazowa :-D

Suszarka do prania mi padla :-( mala potrzebuje, bo ja lece mniejszymi praniami, bo potem nie wyrabiam z ciuchami, macie cos godnego polecenia? :-) estetyka nie gra roli ;-)

ja tez mam w planie zakupienie mamutów- tyle ze kupie tylko dwa mamutowe krzesełka a tolik kupie z takiej innej serii- tam sa takie stoliki chyba po 30 zł małe kolorowe kwadratowe z nogami 4 więc niczym się nie różnią w zasadzie. Zrobimy to zapewne na wiosne jak zmienimy Antolowi łózeczko . Póki co u niego w pokoiku stoi jeszcze sofa, na której ja czasami drzemam jak mąż za baardzo chraie:)

kamisia - tez myślałam o tym drugim stoliku za 30zł:-) zgrabniejszy mi się wydaje.

Lenka w Pajdokracji jak wlazła na mamutowe krzesło to się wywróciła na ten mamutowy stolik - wyglądało strasznie, rozpłakała się ze strachu, ale nawet guza nie było:szok:

No dobra... co do Krzeselka, to Kuba je rozmontowal, jak mial 1,5 roku 9jedno konkretnie inne przetrwaly) i teraz nogi sluza za tutki, ale on walil tymi nogami w podloge i w stolik mamuta (stolikowi po takim traktowaniu nic nie jest), jak je stary montowal i tam poszedl plastik :-D no, ale ja juz kiedys pisalam, ze mam utalentowane dzieci, jest to swietna ekipa... demontazowa :-D

Suszarka do prania mi padla :-( mala potrzebuje, bo ja lece mniejszymi praniami, bo potem nie wyrabiam z ciuchami, macie cos godnego polecenia? :-) estetyka nie gra roli ;-)

ja przerobiłam kilka ale gniotsa niełamiotsa jest vileda
VILEDA NOWA SUSZARKA DRY MAX + + wieszaki torebka (1819584281) - Aukcje internetowe Allegro

ta też fajna tylko droga
SUSZARKA NA UBRANIA BIELIZNĘ DO UBRAŃ OGRÓD VILEDA (1825926200) - Aukcje internetowe Allegro

Katik czy moge liczyc na zakup tego eyeQ Baby? dwa opakowania jesli to mozliwe? jesli tak to poprosze o numer konta na PW, to wezme sie za przelew za kombinezon i te EyeQ:)

Katik właśnie miałam Ci napisać coś pozmieniali na grosiku i teraz trzeba im skany dokumentów wysłać jak się chce zrobić przelew zgłupieli ????

reklama
ja mam teraz identyczną co Aniam wrzuciła viledy
a co do tej drugiej, to w mieszkaniu ktore wynajmowaliśmy była identyczna jak dla mnie porażka, strasznie nie wygodnie wieszało się na niej pranie , odstępy między jednym a drugim uchwytem strasznie małe i wieszanie dłuższych rzeczy było uciążliwe. nie polecam

Do góry