reklama
aniez
Fanka BB :)
No dobra... co do Krzeselka, to Kuba je rozmontowal, jak mial 1,5 roku 9jedno konkretnie inne przetrwaly) i teraz nogi sluza za tutki, ale on walil tymi nogami w podloge i w stolik mamuta (stolikowi po takim traktowaniu nic nie jest), jak je stary montowal i tam poszedl plastik
no, ale ja juz kiedys pisalam, ze mam utalentowane dzieci, jest to swietna ekipa... demontazowa 
Suszarka do prania mi padla :-( mala potrzebuje, bo ja lece mniejszymi praniami, bo potem nie wyrabiam z ciuchami, macie cos godnego polecenia? :-) estetyka nie gra roli ;-)

Suszarka do prania mi padla :-( mala potrzebuje, bo ja lece mniejszymi praniami, bo potem nie wyrabiam z ciuchami, macie cos godnego polecenia? :-) estetyka nie gra roli ;-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
ja tez mam w planie zakupienie mamutów- tyle ze kupie tylko dwa mamutowe krzesełka a tolik kupie z takiej innej serii- tam sa takie stoliki chyba po 30 zł małe kolorowe kwadratowe z nogami 4 więc niczym się nie różnią w zasadzie. Zrobimy to zapewne na wiosne jak zmienimy Antolowi łózeczko . Póki co u niego w pokoiku stoi jeszcze sofa, na której ja czasami drzemam jak mąż za baardzo chraie
kamisia - tez myślałam o tym drugim stoliku za 30zł:-) zgrabniejszy mi się wydaje.
Lenka w Pajdokracji jak wlazła na mamutowe krzesło to się wywróciła na ten mamutowy stolik - wyglądało strasznie, rozpłakała się ze strachu, ale nawet guza nie było
Lenka w Pajdokracji jak wlazła na mamutowe krzesło to się wywróciła na ten mamutowy stolik - wyglądało strasznie, rozpłakała się ze strachu, ale nawet guza nie było

No dobra... co do Krzeselka, to Kuba je rozmontowal, jak mial 1,5 roku 9jedno konkretnie inne przetrwaly) i teraz nogi sluza za tutki, ale on walil tymi nogami w podloge i w stolik mamuta (stolikowi po takim traktowaniu nic nie jest), jak je stary montowal i tam poszedl plastikno, ale ja juz kiedys pisalam, ze mam utalentowane dzieci, jest to swietna ekipa... demontazowa
ja przerobiłam kilka ale gniotsa niełamiotsa jest vileda
VILEDA NOWA SUSZARKA DRY MAX + + wieszaki torebka (1819584281) - Aukcje internetowe Allegro
ta też fajna tylko droga
SUSZARKA NA UBRANIA BIELIZNĘ DO UBRAŃ OGRÓD VILEDA (1825926200) - Aukcje internetowe Allegro
W tchibo będą fajne kombinezony dla dzieci na zimę od rozmiaru 74/80 w górę
Ubrania dla dzieci
Ubrania dla dzieci
reklama
Love
Fanka BB :)
ja mam teraz identyczną co Aniam wrzuciła viledy
a co do tej drugiej, to w mieszkaniu ktore wynajmowaliśmy była identyczna jak dla mnie porażka, strasznie nie wygodnie wieszało się na niej pranie , odstępy między jednym a drugim uchwytem strasznie małe i wieszanie dłuższych rzeczy było uciążliwe. nie polecam
a co do tej drugiej, to w mieszkaniu ktore wynajmowaliśmy była identyczna jak dla mnie porażka, strasznie nie wygodnie wieszało się na niej pranie , odstępy między jednym a drugim uchwytem strasznie małe i wieszanie dłuższych rzeczy było uciążliwe. nie polecam
Podziel się: