reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dobra... mamy chlopcow, co sadzicie o czyms takim w ramach prezentu dla B. Babynet.pl-Fisher-Price Tor wyścigowy-arena crach z pojazdami M7948. mamy kupe zabawek chlopiecych (ciekawe czemu ;-) ), ale toru nie mamy :-D może macie jakieś inne alternatywnie pomysły... bo natchnienia szukam! Kuba dostanie Lego, był plan, żeby B. kupić Duplo, ale po pierwsze on i tak będzie się bawił Lego, poza tym super bawi się drewnianymi klockami, więc odpuszczamy Duplo... Mamy dziewczynek też mogą wrzucić rady i porady, lalkę już mamy :-D gary wolą moje, talerze też (przyjęcia na kocu robią), ale może jakieś rady???

Aniez jakbyś chciała coś wielkiego , za mniejszą kaskę to polecam wadera i KUba się zabawi - u nas ta zabawka na topie od dwóch lat
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=kid+car
różne wersje niektóre też z garażami autka do tego 4 zeta szkuka ja kupiłam cała paczkę 20 szt .
wader jest o tyle fajny że mając np dwa zestawy można sobie tory różne budować więc zabawka się nie nudzi .
A ten fisher chyba taki mało skomplikowany wiec wydaje mi się zabawką na chwilke .

Ostatnia edycja:
Nata Katikowej nie chodziło o środkową część chleba tylko o to czy jak już odkroi tą piętkę to ma pucować buta stroną ze skórką czy tą stroną od której jest mięciusieńki miąższ :-p :-D ;-)
dzieki Aga, bo po poscie Naty juz sie balam, ze to ja cos niecos nierozumna jestem :-D:-D:-D

Tak wiec nadal podnbijam pytanie:
Elvie- te buty mam jechac skorka, czy tym srodkiem -chlebkiem????

Aniam Wadera mielismy i nie bylam zachwycona jakoscia... zreszta kupe zabawek Wadera przerobilismy i wiekszosc sie psula... no chyba, ze Kuba taki mega genialny:))) jest to mozliwe :) z ukladanuch rzeczy mamy kolejki i to jest tez forma toru, wiec sie caly czas zastanawiam i szukam natchnienia... muzycznych instrunentow mamy niewiele, ale tego moje uszy moga nie wytrzymac... ksiazki na pewno dostana... stary nie chce szukac... musze go zmobilizowac.

Aniam Wadera mielismy i nie bylam zachwycona jakoscia... zreszta kupe zabawek Wadera przerobilismy i wiekszosc sie psula... no chyba, ze Kuba taki mega genialny:))) jest to mozliwe :) z ukladanuch rzeczy mamy kolejki i to jest tez forma toru, wiec sie caly czas zastanawiam i szukam natchnienia... muzycznych instrunentow mamy niewiele, ale tego moje uszy moga nie wytrzymac... ksiazki na pewno dostana... stary nie chce szukac... musze go zmobilizowac.

Aniez ja mam z wadera pociąg jakiś i jakość beznadziejna natomiast ten tor super się trzyma .
Bo to z fishera mi się wydaje takie mało skomplikowane , czyli na chwilkę .

reklama
Aniam- my mieliśmy ten tor (jakoś niewyraźnie to napisałam, sorry) :-) pare elementów Kubek wyłamał, jednym sobie oko próbował wykolnąc... Wadera więcej poza wiaderkami do piasku nie chcę. Ale jakieś inne alternatywne pomysły? Autka nie, bo autek u nas zatrzęsienie, zabawki z Ikei mamy, tablicy nie chcę... no nie mam pomysłu... pluszaków też tona ;-) książek także, no ale tego nigdy za wiele... u nas wszystko jest na chwilę... zresztą oni większość czasu poza domem.

Do góry