reklama
aniez
Fanka BB :)
A ja obkupiłam na Allegro malucha w bieliznę - fajnie było znów takie małe kaftaniki i śpioszki wybierać:-)
Mamy chłopców - jak macie po swoich pociechach fajne ubranka w rozm. 62-68 to proszę o kontakt na privie, chętnie odkupię![]()
Zobacze co jest w dobrym stanie i podesle Ci foty na priva ;-) to sobie wybierzesz, jak bedziesz chciala oczywiscie.
Nata nie jestes sama...tzn ja Olke mam juz zalatwiona, ale kompletnie nie mam pomyslow na prezent dla tesciowej, dla moich rodzicow i bartka siostry..dobrze ze chociaz moja siostra mi powiedziala co chce i na B tez mam jakis pomysl...
Olka od babci i dziadka (moich rodzicow) ma dostac takiego bujaka
kupe kasy kosztuje ale rodzice sie uparli...no i boski jest
UROCZA ŻYRAFA NA BIEGUNACH Z OPARCIEM.KOŃ KONIK. (1963115135) - Aukcje internetowe Allegro
Olka od babci i dziadka (moich rodzicow) ma dostac takiego bujaka
UROCZA ŻYRAFA NA BIEGUNACH Z OPARCIEM.KOŃ KONIK. (1963115135) - Aukcje internetowe Allegro
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniam wielki nie wielki ;-) grunt że babcia na dole ma pokój a w nim okrągły mały stół i wokół niego chlopaki szaleją... to jedyne miejsce gdzie da się jakoś pojeździć 
Marta żyrafka rzeczywiście slodka!
Kitteka mnie się ten drugi link nie wyświetla :-( ale piesek ciekawy

Marta żyrafka rzeczywiście slodka!
Kitteka mnie się ten drugi link nie wyświetla :-( ale piesek ciekawy

marta - żyrafa słodka, ale tyle kasy bym za nią w życiu nie dała
Ostatnio zabawki w Biedronce działające na tej samej zasadzie o połowę tańsze były. Może warto dziadków uświadomić i lepiej kasę wykorzystać;-)
Ciocię Katikową jeszcze wykorzystamy
Spokojnie;-) Póki co kupiłam 12 kaftaników i śpioszków w rozm. 56-62
aniez - chętnie zobaczę
AGnieszka - skopiuj tą część od miejsca hhtp z linku kittek i w nowym oknie wstaw to się wyświetli:-)

Ciocię Katikową jeszcze wykorzystamy

aniez - chętnie zobaczę

AGnieszka - skopiuj tą część od miejsca hhtp z linku kittek i w nowym oknie wstaw to się wyświetli:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
No właśnie przedtem kopiowałam tak i wyskoczył mi jakiś błąd
... spróbowałam jeszcze raz i udało się...może Opera miala okres ;-) 
matko jaka cena za takie małe...
Rowerek dla M. dotarł przed chwila... największa niespodzianka?? Rowerek poskładany !
ale karton przez to megaśny
i jak ja to zapakuje? Chyba z 5 czy 6 papierów potrzebuje 

matko jaka cena za takie małe...

Rowerek dla M. dotarł przed chwila... największa niespodzianka?? Rowerek poskładany !

a wiem ze ta zyrafa droga i rodzice tez sa tego swiadomi. zabawki w biedronce brali pod uwage, nawet je ogladalam z mama ale tam siedzisko bylo bardzo plytkie i Olka spadala mimo oparcia. no i u nas w 4 biedronkach trafilam na wszystkie ktory mialy na tych drewnianych elementach takie zadziorki wiec srednio to bezpieczne. rodzice sie uparli i zyrafe zakupili
reklama
Podziel się: