reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Łazić to ja w tym umiem, ale jak mam auto prowadzić, to chora jestem... baleriny też lubię :-)

reklama
Aniez pewnie jakoś można , mam taką znajomą co szpilki takie 9 cm i spokojnie śmiga :-D:-D
Ja to nawet jak mam klapki to na zmianę czeszki w aucie wożę .
W tym się super prowadzi :-D:-D

Hehehe... też nienawidzę prowadzić w klapkach... a w klapkach na obcasie, to już w ogóle... za to umiem w 9 cm szpilach :p
Ale bardziej znaczenie ma dal mnie to, czy but ma miękki przód, i pasek- zapiętek, niż szpilkę :-)

Szpilki i baleriny też muszę nabyć :-) szanowny mąż się ucieszy ;-)

Aniez, torebka śliczna, bardzo mi się podoba. Nawet mam podobną. Widać granatową, piękną skórkę.

Buty nieeleganckie tez mi się podobają, do auta i na spacerki świetne:tak:

Aniez super zakupy bardzo mi się podobają te nieeleganckie butki są przecudne :-)

Te koturnowe nie podobają mi się ale to ze względu na koturny, nie cierpie koturn ... ale to tylko ja :-)

Aniam zgadzam się w klapkach najlepiej :-)

Aniez - latem to ja jeżdżę na bosaka często :-D:-D
Jeśli jadę automatem oczywiście , wtedy mi brak butów wcale nie przeszkadza :-D

Aniez...nieeleganckie fajne, koturny jak dla mnie boooskie bardzo mi się podobają, bo ja lubie koturny i ten przód tez mi się podoba:-).

Co do prowadzenia auta, ja najbardziej lubie w balerinach, w obcasie też potrafie ale nie jakim mega wielkim, natosmiast najgorszy mam problem w adidasach, ale to tylko ze wzgledu na to,ze wtedy mi się łatwiej ciśnie heheh i jeżdżę za szybko hehehe

aniez torebka sliczna
ja uwielbiam koturny - mam śliczne czarne na wiosne - jak dorwę aparat to zrobię fotkę

a do mnie moja cudna torebka w koncu dotarła :)

aniam - a co do outletów calzedonii - to ja podobnie jak kattik piszę się. rastopek u nas nigdy dość

ja ostatnio u nas kupiłam małej 6 par na wyprzedaży w calzedonii po 5,99 za sztukę

reklama
nata - śliczny ten Wasz dywanik! Cudne kolorki!

aniez - super zakupy, te nieeleganckie butki wyglądają na mega wygodne, mój M. ma podobne tylko w męskiej wersji. Koturny jak dla mnie za bardzo ozdobne z przodu, za to torebka cudna i widać że granatowa:tak:

Dołączam do fanek balerinek i oficerek. Kiedyś namiętnie w szpilkach biegałam, mam ich całe mnóstwo, uważam za kobiece i seksowne, ale przez ciążę i dzieciaki nie używałam od lat;-) Muszę odkurzyć, chociaż u nas w błotku na wiosce w szpilkach raczej kiepsko bym wyglądała:-D

Do góry