Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marcioszek w rzeczy samej tylko inne zdjęcie znalazłam robione od strony fotela różne mieliśmy typy ale ostatecznie yo nam najbardziej przypasilo tylko my będziemy mieć ciemne mebelki no i więcej zieleni niż pomarańczy
My mamy granatowe łóżeczko turystyczne, więc dodatki prawdopodobnie będą granatowe i czerwone. Jak uda mi się wygospodarować czas( bo jednak Kuba będzie już z nami jak będziemy się przeprowadzać), to na suficie chcę namalować coś takiego :
Juuuupi sprige widze ze sama nie jestem. U siebie w pokojach w kaliszu mieszkalam 2 lata i ani jednej lampy nie mialam. Tu mam w kuchni bo babcia nam dala kase i stwierdzilam ze kupie to na co mi zawsze szkoda. Kupilam wiec lampe do kuchni i lustro do lazienki. Na korytarz mama nam planuje kupic lampy. A reszta zarowy