reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

a ja sie Wam chcialam pochwalic pierwszymi spioszkami zakupionymi przez mezusia.I przy okazji sprawdzic jak dziala fotosik.pl- kieepsko.

a co do ciucholandow, to ja jeszcze nie bylam bo nie bardzo wiem gdzie je ich szukac:confused: czy w takich typowych dla doroslych maja ciuszki dla dzieci ?? nie mam nic przeciwko uzywanym ciuszkom

reklama
Iza kapitalny ten pajacyk!
Weronika ja tez jestem za używanymi i ze szperacza było by taniej bo dla przykładu te 5 rzeczy kupiłam za niecałe 30zł ale do tego koszty przesyłki i za polecenie przelewu wyszło więcej bo 40zł:szok:to za 70zl mam nadzieję ze będą naprawdę w dobrym stanie.Małe bobaski nie niszczą a że są na samym mleku to i nie plamią.Ja mam parę rzeczy typu śpiochy po siostrzenicy(12 letniej) wyprałam i luz,mama ma mi coś po 16-tym podesłać,a jakbym wiedziała gdzie w Kielcach w ciuchexie można fajne rzeczy dla dzidzi kupić to już lecę:-)

Sim ja tez się czaję na ten wózek, chyba wybiorę cos w granacie taki kolor wydaje mi się praktyczniejszy.
Dziewczyny śliczne te Wasze ciuszki, ja jeszcze nie zaczęłam nic kupować, bo mam sporo od kuzynki z Belgii, ale jutro jadę do Tesco.....:tak::-D:rofl2::happy2:, tyle że nie znam płci i pozostają mi neutralne kolory no na razie żadnych sukieneczek:no::-:)sad::unsure:

Zapomniałam napisać że mężulo kupił mi dzisiaj spodnie ciążowe i bluzeczkę do tego - przymierzyłam czy dobre i.... schowałam bo to pod choinkę. Ale są cudne i pasują jak ulał:-D:-D:-D

Hej Laseczki .:-)Super pajacyk.Ja tez nie mam nic przeciwko ciucholandom jak mieszkałam w Gorzowie to z moja kumpela chodziłam co tydzien i szukałysmy ciszkow dla jej bobasa i niektóre były nowiuskie jeszcze z metkami i czesto markowe.
Ja całe zgromadzone zapasy mam nowe ale kupowane z przeceny bądz dostałam od moich kochanych klientek w prezencie.Juz nie moge doczekac sie stycznia bo styczen to u nas miesiac przecen i stare kolekceje sa nawet tansz o 70%
Musze sie pochwalic;-)jutro pracuje ostatni dzien i juz dzis dostałam czesc prezentów kubraczek dla maluszka 3pajace 3bodziaki 3sliniaki i becik czy tam rozek nie wiem jak to sie nazywa i wszystko piekne :-DJutro gonie do pracy z ciachem i szmapanem Moze dziabne małego łuczka bo uwielbiam :)

Wróciłam:-). Kupiłam sobie tunikę za 19 zł!!!! No i nie mogłam się oprzeć i kupiłam trzy białe bodziaki rozm.62. Ciuszki mają prześliczne w tym Tesco ale mało było neutralnych - albo dla chłopca, albo dla dziewczynki więc nie kupiłam nic więcej bo nie znam płci

reklama
Ninja tez zakupiłam taki kombinezonik :tak:tylko niebieski bo z Mela miałam pozyczony i powiem ze fajny był i teraz zdecydowałam sie go kupic;-)
Marteczka spódniczka bajer ze tez takie małe szyja:-D ale nie zamałe te rozmiary kupujesz? bo wydaje mi sie ze jak dziecko ci sie wieksze urodzi to moze wtym nie pohodzic:sorry2:

Do góry