reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Marteczka- fajne te ciuszki szczegolnie te zielone majteczki :-) Co do wanienki to mialam kupic ta co pokazalas z fisher price ale jak ja zobaczylam w sklepie to wydawala mi sie mala i ze moze starczy ale tak do 6 miesiecy wiec kupilam taka:
The First Years Sure Comfort Deluxe Newborn-to-Toddler Tub by Learning Curve - The First Years - Babies "R" Us
Nie jest tez za bardzo duza ale duza tansza niz ta z fisher price no i wieksza troche. Takie zwykle to wydaje mi sie ze sa najlepsze. Puzniej chcem kupic cos takiego Especially For Baby Noah's Ark Inflatable Tub - Babies 'R' Us - Babies "R" Us

Niekat - ja tez sobie sprawilam taki podobny kosz na pieluszki o cos takiego The First Years Clean Air Odor Free Diaper Disposal - The First Years - Babies "R" Us Mi sie wydaje ze sie przyda

Giza- sliczny ten sweterek, masz cierpliwosc

dziękuje za słowa uznania :tak:
ninjacorps, jako inżynier też lubię z młotkiem albo śrubokrętem pobiegać. Ale jedno drugiego nie wyklucza.
Dusia, fajne te wanienki.A urządzasz "baby shower" (nie jestem pewna, czy tak to się nazywa)?

Weronikaa, jeśli chodzi o laktatory z Canpola i Aventu, to tutaj akurat różnica jest ogromna (na korzyść Aventu oczywiście), co do reszty, to popieram - nie różnią się jakościowo prawie wcale i Canpol ma coś czego Avent się nie dorobił - smoczki do kaszki:tak: - ale do tego jeszcze daleka droga..
Giza - śliczniusi sweterek, długo tworzysz takie cudeńka? Ja chyba też postawię na paklanki, podobno się sprawdzają.
dziś byliśmy na prezentowych zakupach i Filipowi też się coś dostanie. Babcia to mnie chyba wzrokiem zabije jak zobaczy, że kupuję gwiazdkowe prezenty nie narodzonemu dziecku:baffled::baffled: A wy kupujecie prezenty pod choinkę dla swoich maluszków?

Giza jestem pod wrażeniem:tak::szok::-D
O ile się nie mylę to mój pierworodny jest najstarszy z naszych dzieci, a jeśli chodzi o porady to czytam Was jak pierwiastka - tyle nowości:szok:, jak Milo był malutki to 3\4 z tego co pokazujecie po prostu nie było!!. Wanienkę miałam zwykłą, laktatora i podgrzewacza nie uzywałam, teraz się zaczytuję w tym co piszecie i proszę o więcej;-):tak::-D:-)

A jeśli chodzi o prezenty dla dzidzi to bodziaki, które zakupiłam są schowane i znajdą się pod choinką:-):tak: A co niech dzidzia też ma!!:-):-):-)

reklama
asze, ja Ci się wcale nie dziwię, że wiele tu dla Ciebie nowości bo sporo się zmieniło na rynku dziecięcym. Nawet przez te 3 lata, które minęły od kompletowania poprzedniej wyprawki to spore zmiany na tym rynku.
A podgrzewacza nie miałam i nie używałam. Grzałam słoiczki w garnuszku z gorącą wodą albo w mikrofalówce. A wodę na mleko w razie potrzeby to najszybciej przygotować mieszając zimną przegotowaną z wrzątkiem, tak mniej więcej 3:1.

Do góry