reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

Sabincia ja się w ten weekend muszę jakoś spakować bo to na nic!Nie będą wiedzieli gdzie co jest(mój mąż)a wolałabym,żeby mi szanowna teściowa nie grzebała po szafkach;-).Jutro przyjedzie moja siostra na naradę rodzinną gdzie i za ile mam rodzic:-)
Siwona grunt,że zdecydowałaś a ja nadal nic:no:pisałam ostatnio a wy mi doradzic nie chcecie:-(a fotelik trzeba zamawiac:tak:
Asze widac,że mąż już na córę nastawiony pełną parą:-D

reklama
Siwona Twoje też śliczne - ale będziemy stroić te nasze pociechy!!:tak::tak::-D
Marteczka widzisz ja tu ostrożnie, jakieś beże a on na całego( chyba wie co robił):tak:;-)

Asze ,Siwona sliczne ciuszki tylko na ich nosiciela czekac:-);-)
Ja juz nic ze szmatek nie kupuje tylko pieluszki ,za to nie mam jeszcze nic innego prócz tych szmatek na wielkie zakupy dopiero w połowie lutego tzn kosmetyki wanienka posciel łózeczko no i bryka oczywiscie juz nie moge sie doczekac:-)

piękne ciuszki:tak:
Siwona wydaje mi sie ze powinny byc jakieś specjalne te kleje ale czys a to tego ci nie powiem musiałabyś zapytać w meblowy bo pewnie zależy od producenta:dry:

Asze znowu musze pochwalić mężula, mój to nic swojej dzidzi nie kupił (tzn. tak żeby mu nie kazać:baffled:)

No i babeczki - śliczne ciuszki!

Weronika dzięki - bo mi przechwalicie!!!te ciuszki wszystkie były w przecenie( 5zł sztuka) więc nie mógł przejść obojętnie:tak::tak:

ale superowe ciuszki i na dziewczynke i na chlopaka te nasze dzieci to tak odwalone beda ze szok:-D:-D:-D
a co do prania to mam nawet juz wyprasowane bo obawiam sie ze potem nie wydole z tymi moimi nozkami w zylkach wiec po troszku sobie robie jak jeszcze co dokupie:tak: teraz tylko z alegro lozeczko bo arus jeszcze sypia w swoim lozeczku bo mi ucieka francek nocami:baffled:

Właśnie wróciliśmy z zakupów, kupiłam polarkowy kombinezonik na 62 z 5 10 15 za 13 zł :-D Tak to ja mogę kupować.
Ostatnio słuchamy w pracy radiowej jedynki, tam guru pogodowy Pan Zalewski przepowiedział ostatnio epizod zimowy w okolicach Wielkanocy. Chyba wypiorę kombinezon (co prawda mamy różowy z serduszkiem, ale co tam ;-), nie będę kupowac nowego na kilka tygodni - chyba że objawi sie jednak córeczka)

Ja za pranie i prasowanie zabieram się zaraz jak pójdę na L4. Już mnie nosi, już bym coś zrobiła. Większość ciuszków przepiorę tylko raz, bo większość jest jeszcze po Irence, leżały ładnie spakowane w workach i w pudle, a część odziedziczyłam po przyjaciółce, też są wyprane i odprasowane - tylko je odświeżę. Wpakuję później z powrotem do pudeł i będą czekać aż dostaniemy od mojej znajomej mebelki dla Irenki, wtedy jej komoda przejdzie na rzecz maluszka i będę mogła sobie urządzic kącik dla Bebika :)

reklama
dziewczyny - -super ciuszki,
asze - nie ważna cena, ważne jak wyglądają :-) a prezentują się super :tak:

ja część rzeczy mam juz wyprane na razie "w naszym" proszku ale na dniach zamierzam kupić jelpa i wtedy wszystko wypiorę a niektóre jeszcze raz :tak:

Do góry