reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

Ja też kiedyś nie kupowałam różowych rzeczy, ale jak ciocie kupiły i zobaczyłam że Alunia naprawdę w nich wygląda najlepiej :-) to teraz ja kupuję prawie same różowe.
Teraz znowu się przydadzą. Gorzej jak następny będzie chłopiec (bo mój mąż ma w planach czwórkę)

reklama
Giza mogłabyś napisać, w jakich sklepach jeszcze są wyprzedaże? Bo myślałam że już się pokończyły. Te, które ja widziałam zresztą to nie były wcale wyprzedaże, tylko upusty o 20 lub 30% i tylko na kilka rzeczy w całym wielkim sklepie. :baffled:

AsiaM, bluzeczki kupiłam w smyku po 9,90, a spodnie w cubusie. W reserverdzie tez jeszcze są. W coccodrillo też jeszcze sporo rzeczy, ale głównie kurtki, spodnie i kombinezony. Ale generalnie to już mały wybór jest i nawet jak coś fajnego to z rozmiarówką kiepsko.

Dzięki, może jeszcze jutro wybiorę się do jakiegoś poznańskiego centrum handl.
Chcę kupić trochę dla starszej córeczki też na zapas, bo jak będę miała dwie to z nimi się raczej do sklepu nie wybiorę zbyt szybko...

MrsF śliczne prezenty:-) powtarzam sie, ale powiem jeszcze raz - pozazdrościć takiego towarzystwa w pracy:-)

giza śliczne zakupki:-) ja tez sie rozglądam za czymś dziewczęcym i nieróżowym i jest kiepsko... tak niechcący mi sie już troszke ubranek z różowymi dodatkami uzbierało.. ale jeszcze sie do nich nie przekonałam.. zobaczymy jak sie urodzi (bo mam wątpliwości, że ja sie do tej córki przekonałam:-))

AsiaM ja też się jakoś nie załapałam na wyprzedaże w tym roku:-( i widzę, że jeszcze spory wysiłek przed tobą skoro masz się czwórki potomstwa dorobić:-) ze mnie sie też śmieją, ze jescze drugiego nie urodziłam, a już o trzecim myślę:-) pożyjemy zobaczymy..

Skaba jestem dobrej myśli, już w marcu będę miała połowę planu wykonanego. A z moim mężem to już długo przed ślubem rozmawialiśmy o ilości dzieci. No i mi się podoba, że jest taki "prorodzinny". No ale przy tym świadomy tego, że na więcej dzieci trzeba więcej pracować i zarabiać. Zobaczymy, czy życie zweryfikuje nasze plany czy nie :-D

Niekat - staropolskie zabobony, ale mojej mamuście i po kolei to się sprawdziło :-(
Na nitce wiążesz obrączkę i nad lewą dłonią (na wewnętrznej stronie) . To najlepiej żeby ktoś Ci to zrobił kogo za bardzo nie telepie łapami :-D I tak: jak się rozbuja nitka z obrączką na okrągło to dziewczynka, a jak dynda się do przodu-tyłu to chłopiec. Jak się nie rozbuja tzn. koniec!
Wiem że to głupie ale jak tylko powiedziałam że jestem w ciąży matka zdarła mi obrączkę i wyszła dziewczynka - dziewczynka - chłopiec. Ja chciałam pierwszego syncia no i wyszło jak z obrączki ;-)

Nie spalcie mnie za to na stosie :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Weronika- ja też słyszałam o tej wróżbie i większości się sprawdzała:-D. Koleżance i jej mamie i innym. A czy to tylko nad dłonią kobiety, czy mężusia mogę też sprawdzić;-);-);-). Bo jeśli działa na panów i panie, to może być niezły ubaw jak wyjdzie co innego:-D:-D:-D.

Do góry