reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

Z innej beczki - pierzecie jeszcze ciuszki w "dzidziusiowym" proszku? Właśnie mi się skończył i nie wiem czy nie zmienić na "dorosły", tylko nie wiem jaki :zawstydzona/y:

Do tej pory sortowałam nasze (oprócz bielizny i skarpet) + dzieci (w proszku dla dzieci) i osobno ciemne w płynie do ciemnych

reklama
Wybaczcie dziewczyny, jeszcze nie podziękowałam Wam za radę w sprawie rozmiaru kombinezonu:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bardzo, bardzo mi pomogłyście!!:tak: Dziękuję, że zawsze można na was liczyć:-):-)
Weronikaa ja podobnie jak Dusia przestałam prać w dzidziusiowym proszku w okolicach roczku, ale Filip nie ma żadnych skłonności do uczuleń, alergii itp, więc myślę, że spokojnie możesz przejść już na wspólne pranie. Jedyne co zmieniłam, to płyn do płukania - teraz zawsze wybieram wersję sensitive, ale szczerze mówiąc nie wiem czy to ma jakieś znaczenie:baffled::baffled:

Weronika ja czasem jak mi się pomyli to do ubrań Ewki użyję zwykłego proszku i nic się nie dzieje. Ale normalnie to piorę jej w Jelpie lub Loveli i Basi też bo ona ma dosyć wrażliwą skórę. Ali już od dawna piorę w naszym proszku.

Normalnie muszę Wam się pochwalić, że za stówkę kupiłam Filipowi 3 pary butów:-D:-D:-D:-D A właściwie to 2 pary zimówek i kapcie:-). Ależ się zrobiłam łowcą okazji..:-p:-p
A dzisiaj jak wyskoczyłam na zakupy, to korzystając z okazji, że byłam bez małego, to wstąpiłam sobie do lumpka, w sumie nie było nic ciekawego, ale była super fajna jeansowa spódniczka ciążowa H&M za całe 4zł!!!:szok::szok: Niestety w życiu już nie wcisnę się w rozmiar M, więc tylko sobie popatrzyłam i poszłam:-:)-(

Siwona - oj nigdy nie mów nigdy! Co Ty byś chciała się wcisnąć w 35tc w rozmiar M?? Daj sobie troszkę czasu.
Co od butków to super! Nie ma jak zakupy bez dzieci;-)

No i jak tam Weronikaa, zdecydowałaś się przejść na zwykły proszek?

Prałam Joli ubranka w dziecięcym do roku, potem przeszłam na Persil Sensitive i płyn też sensitive... a teraz jak jest Justynka to obu piorę w Loveli...

Siwona, łowczyni okazji... co do mniejszych rozmiarów, to ja uwielbiam H&M, bo mam płaszczyk 40, a najczęściej w 44 wchodzę:tak:

Beti - zanim odpisałyście pobiegłam do sklepu bo musiałam przed wyjazdem włączyć pralę i kupiłam dla dzieci, ale widzę że już dawno powinnam była przejść na dorosły proszek:zawstydzona/y:
Dzięki za odpowiedź!

reklama
Kupiłam Tymonowi łóżko w końcu - ŁÓŻKO SOSNOWE MARTUSIA 2 70/160+MATERAC (1305367656) - Aukcje internetowe Allegro chociaż zapiera się on, że chce spać tylko w małym łóżeczku :baffled: Ma być w piątek a wracamy w poniedziałek , więc mam nadzieję, że mu się spodoba i odpuści :baffled:

Robię teraz zdjęcia ciuchów Tymona na Allegro - muszę się tego pozbyć, tyle że sporo jest typowo letnich, ale pokataloguję (bo później to na pewno nie będę miała czasu) i wystawię po lutym. Przegapiłam sprzedaż kombinezonów bo teraz już to towar niechodliwy - wystawię za rok.

Do góry