butter_fly
Zaciekawiona BB
dagmar mam podobny leżaczek tylko w innym kolorze z Fisher Price i u nas sprawował się rewelacyjnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bujaczek rzeczywiscie swietny![]()
Lozeczko nie dosc ze budzetowe to jeszcze pierwsze ktore spelnia wszystkie moje wymagania wlasciwieZa to wozek mi sie marzy calkiem nie budzetowy - Stokke Xplory albo Orbit Baby... Ale tu moge zaszalec, pierwsza bryke wnukowi sponsoruja dziadkowie
![]()
dagmar mam podobny leżaczek tylko w innym kolorze z Fisher Price i u nas sprawował się rewelacyjnie
Mi się podobają dyliżansy z tej firmy Espiro producent wózków i fotelików samochodowych dla dzieci - Produkty wydają się solidne za fajną cenę. Miała któraś z Was do czynienia z tą marką?
Mi się podobają dyliżansy z tej firmy Espiro producent wózków i fotelików samochodowych dla dzieci - Produkty wydają się solidne za fajną cenę. Miała któraś z Was do czynienia z tą marką?
Dziewczyny, a jakie macie zdanie na temat detektorów tętna płodu? Ja początkowo podchodziłam sceptycznie, ale szczerze mówiąc jeśli kilka tygodni nie mam możliwości malucha obejrzeć/posłuchać na USG zaczynam się denerwować czy wszystko jest na pewno w porządku. I wlaśnie się tak zastanawiam czy takie urządzenie nie leczyłoby troche mojej paranoii
Detektor Tętna Płodu DKKmed AngelSounds JPD-100S | parenting.pl