reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Ewa dlaczego zrzygnowaliście z chicco? wyczytałaś jakieś złe opinie?

X-lander bardzo mi się podoba, no i w zasadzie to wszystko co moge powiedzieć...

Witam. Byłam wczoraj w dwóch sklepach: Bambino na Ursynowie i Calineczka na Grochowie. Bambino zdecydowanie ładniejszy, porządniejszy, Calineczka to raczej wielki magazyn, ale za to jaki wybór! Oglądałam Quinny Speedi i bardzo mi się podobał, ale była sama spacerówka, bez gondolki. Zaczął mi się podobać jeszcze Quinny Freestyle (Mila! ;), w ogóle jakos zaczynam się przekonywać do wózka uniwersalnego, przede wszystkim do Quinny bo pasują do nich foteliki MaxiCosi, będę latem pomykać wózkiem z samym fotelikiem.. Taki mam pomysł :-)

Apropo co do Quinny -odradzam przereklamowany gondola malutka ze juz w zime tam dzidzie nie zmiescicie bo beda ubrane i jescze kolderki nie ma szans moje kolezanki maja jedna buzz a druga speedy sx i naprawde szczegolnie buzz odradzam sa twarde jak jedzie sie nawet po zwirze to dzidzius w nim podskakuje.Ale same musicie wiedziec jakie sie wam podobaja:)pozdrawiam:)

Dla porównania wymiary gondoli: Quinny (gondola Dreami): 77x37x18, a np. Deltim Premier 76x30x16, a Fokus 75x36x20! Więc skąd stwierdzenie, że gondola w Quinny jest malutka?

Właśnie próbowałam wyciągnąć mojego na oględziny wózkowe, ale niestety się nie dał, najpierw było stwierdzenie, że mu się nie chce, potem, że to chyba trochę za wcześnie, a potem, że chyba zaczyna mi się nudzić... Kurczę, chyba wymienię jednak to prawo jazdy...

Hej:-) :-) ;-) ;-)
zebrra Nic złego o chicco nie czytałam,dalej mi sie podoba no i ogólnie firma jest ok ale........ZAKOCHAŁAM SIE W X-landerze i już i tyle......:-p
A dziś znów szał ,kupiłam 5 sztuk body prześlicznych i wiecie co???większość nowych rzeczy mam różowych, czyżby intuicja?????:confused: :confused:
A co do wózeczka to kupuję po Świętach Wielkiej Nocy a wy dziewczynki????:confused:
Pozdrawiam

Zebrra ja dziś na identyczne pajacyki miałam ochotę :-) ale kupiłam tylko takie większe dla synka do spnia.Ja muszę powiedzieć o nich teściowej to może zrobi kilka zakupów bo są jeszcze takie fajne i różowe.Jakby ktoś niewiedział to są one w Biedronce po okazyjnej cenie :tak:

reklama
Do góry