reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Niusia, komoda BARDZO ŁADNA! Co do gabarytów, to nie mam pojęcia czy wystarczy, ale ja na pewno większej nie kupię, na swoje rzeczy mam podobną, a mam ich mnostwo.

reklama
Mila zgadzam się z Niusią, że różnie bywa z gondolą, jedne dzieci jeżdżą dłużej inne krócej, moja gondolka szczęśliwie miała regulowane oparcie, więc Wika spokojnie 6 miesięcy przejeździła :)
Niusia nie mam pojęcia prawdę mówiąc, ja nie umiem sobie tych gabarytów wyobrazić, musiałabym zobaczyć :) To Ikea?

Zebrra, Ankami - podaję adresy sklepów dzieciaczkowych, które wynalazłam w necie - może się przydadzą:
- Świat Dziecka - Puławska 2
- Dziecko - Blue City
- Maluszek - Al. Jerozolimskie 266
- Sklep Dziecięcy - Wołoska róg Bytnara
- Polak Mały - Al. Niepodległości 24/30
- Bobo - Kabacki Dukt 14 (mają jeszcze 2 sklepy w Konstancinie) www.ebobo.pl

Bazylia dzięki :)
Bardzo fajny wózkowy sklep jest między Feminą a Bankowym, po obu stronach ulicy (ci sami właściciele), mają bardzo, bardzo duży wybór wózków.
Hurtownia i sklep, podobno bardzo konkurencyjne ceny TOMI

Dziewczynki, wiem ze moze glupio to zabrzmi:baffled: i ze to kazdego indywidualna (ze tak powiem, hmm moze nie sprawa, rzecz gustu oczywiscie), Chodzi o imie dla dzidzi, dla dziewczynki mam sporo imionek, ale cos moja intuicja mi mowi ze bedzie chlopiec;-) no i tu pojawia sie problem, gdyz jakos niema imionek ktore mi sie podobaja, a jesli mi sie podobaja to nie podobaja sie mezulkowi:baffled: Moze powiedzialybyscie jakie Wam sie podobaja?

Dziewczyny, dzięki za kolejne adresy.
Byłam w tym sklepie w Blue City, porządny, duży wybór! Pani pozwoliła mi pojeździć wózkiem :) I wiecie co? chyba już jestem przekonana co do Quinny Speedi. Podoba mi się, ukochanemu na szczęście też, jest lekki, zwrotny i cena do przyjęcia. Niestety kolory ma kiepskie, ale to już detal.

reklama
Do góry